Ajankohtaista

Ensiesittelyssä - Puustelli Miinus

Puustelli Miinus –keittiö esittäytyy Habitaressa 18. - 22.9.2013

Ekologisesti valmistettu Puustelli Miinus - keittiö esittäytyy suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa tulevilla Habitare–messuilla, Ahead – alueella, osastolla 7h51.

Nuoresta iästään huolimatta Miinus -keittiö on saanut jo huomiota osakseen.

Tuotteisiin on voinut tutustua tämän vuoden aikana jo etukäteen pienemmissä tapahtumissa ja tuotteisto materiaaleineen on ollut mielenkiinnon kohteena ensiaskeleista lähtien jo globaalistikin. Tänä syksynä professori Juhani Salovaara otti Finlandia – talossa juhlallisesti vastaan hänelle myönnetyn Muoto2013 palkinnon
Miinus – keittiön suunnittelijana. Sisustustoimittajista koostuva Toimittajien tusina valitsee vuosittain myös omat suosikkinsa. Tänä vuonna yksi heidän valinnoistaan kohdistui Puustelli Miinus -keittiöön.

Miinus -keittiö on täysin erilainen

Uraauurtava innovaatio on kestävä, biokomposiitista valmistettu runkorakenne, joka on syrjäyttänyt muut rungoissa perinteisesti käytettävät materiaalit kuten MDF – ja lastulevyn. Miinus-keittiöissä ei käytetä myöskään melamiini- eikä laminaattipintoja. Kaikki materiaalit, joita Miinus – keittiöissä käytetään, on valittu ekologisin perustein. Materiaaleja on tutkittu, testattu, mitattu, tehty laskelmia ja mallinnettu lukemattomia kertoja. On vaihdettu raaka-aineita aina vain ekologisimmiksi ja muutettu valmistusmenetelmiä materiaalien myötä. Jokaisesta tuotteesta ja materiaalista on tehty hiilijalanjälkilaskelmat ja mitattu päästöt. Tuotevalinnat on tehty näiden perusteella. Uudelle runkorakenteelle on haettu PCT – patenttia. Tie on ollut tähän asti pitkä, sillä valmiita tietoja ei ollut saatavilla. Sama kehityspolku jatkuu, mutta nyt selvästi keveämmin askelin.

Puustelli Miinus on sisältä viisas

Puustelli Miinus – keittiön jokainen osa on valittu ekologisin perustein.
Jokainen Miinus -materiaali ja tuotteiden rakenteet on tutkittu, jokainen, sen pieninkin osa. Puustelli Miinus on ympäristölle ja hyvinvoinnille pelkkää plussaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja: www.puustellimiinus.com

Puustelli Miinus –keittiö on nyt myös Facebookissa
https://www.facebook.com/PuustelliMiinus