Ideakirja

Keittiö on suuri hankinta ja investointi. Sen valinnassa ei pidä hätiköidä. Ota siis mukava asento ja uppoudu Ideakirjan maailmaan. Ideakirja tarjoaa inspiroivia keittiökokonaisuuksia ja apua suunnitteluun. Saat siitä ideoita tyyleistä, mutta jokainen Puustelli-keittiö mitoitetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti, toiveidesi mukaan.

Täydellisen keittiöremontin ABC

Keittiöremonttiin ryhtyminen aiheuttaa monille harmaita hiuksia ja herättää tarpeetonta epävarmuutta. Mitä keittiöremontti maksaa? Kuka hoitaa asennuksen? Milloin remontti tulee valmiiksi? Tuleehan lopputuloksesta hyvä? Tämä opas antaa tyhjentävät vastaukset näihin ja moniin muihin keittiöremonttiin liittyviin kysymyksiin. Täydellinen keittiöremontti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Materiaalit opas

Käytännön toimivuus niin keittiössä kuin muuallakin kodissa syntyy hyvästä suunnittelusta ja oikeista materiaalivalinnoista. Materiaalit Oppaasta löydät lisätiedot Puustelli-materiaaleista ja tuotteista. Hyödynnä sitä yhdessä Ideakirjan kanssa.

Koneet opas

Puustelli KoneetOppaan tuotevalinnoissa on huomioitu jo valmiiksi, että koneiden valinta, myös Sinun keittiöösi, olisi mahdollisimman helppo ja vaivaton. Keittiön tyyliin tai kokoon katsomatta.

More opas

Puustelli MoreOpas tarjoaa nimensä mukaisesti ENEMMÄN!

Kaikki oppaassa esitetyt tuotteet on valittu hyvin huolellisesti ja niiden yhteensopivuus Puustelli-kalusteiden kanssa on tehtaallamme huomioitu.

Vihreä Kirja

Jokainen Puustelli-tuote on saatettu maailmaan vastuullisesti sen alkumetreiltä lähtien. Korkealle asetetut laatuvaatimukset sisältävät paljon muutakin kuin kestävät ja pitkäikäiset tuotteet. Puustelli-tuotteet kuuluvat jo lähes kaikki myös M1-luokkaan, joka on sisäilmaluokituksen paras taso. Kalusteet ovat puhtaita, niissä ei ole hajuhaittoja, ne eivät aiheuta ärsytyksiä, eivätkä allergisoi. Puhdas sisäilma on terveydelle ensiarvoisen tärkeää.

Hoito- ja huolto-ohjeet

Noudattamalla näitä hoito- ja huolto-ohjeita varmistat takuun säilymisen sekä keittiön toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Suosittelemme, että luet hoito-, huolto- ja käyttöohjeen huolellisesti. Näin saat parhaan hyödyn kalusteistasi ja varmistat kalusteiden toimivuuden, sekä arvon säilymisen jatkossa.