Suunnittelupalvelumme toimii myös etänä

Suosittelemme tällä hetkellä kokeilemaan verkkotapaamista. Jos haluat asioida myymälässä, sovithan tapaamisesta myymälähenkilökunnan kanssa etukäteen.

Myymäläkohtaisiin aukioloaikoihin on tullut muutoksia ja aina ajantasaiset tiedot voit tarkistaa myymälän omalta sivulta: https://www.puustelli.fi/yhteystiedot/myymalat

 

TAPAAMINEN VERKOSSA – NÄIN SE ONNISTUU:

Varaa suunnitteluaika puhelimitse tai nettisivujemme kautta. https://www.puustelli.fi/varaa-aika

Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme tapaamisajan

Käydään yhdessä etukäteen läpi, kuinka verkkotapaaminen käytännössä tapahtuu. Annamme sinulle kaikki tarvittavat ohjeet ja neuvot. Tapaaminen onnistuu varmasti vaikka tämä olisi ensimmäinen tapaamisesi verkossa.

Mikäli haluat valmistautua tapaamiseen, voit käydä tutustumassa Puustellin Keittiögalleriaan ja etsiä sinun makuasi vastaavia keittiöitä.

Muutama valokuva nykyisestä keittiöstäsi auttaa keittiösuunnittelijaamme luomaan käsitystä remontoitavasta tilasta. Kännykällä otetut kuvat toimivat mainiosti.

Verkkotapaamiseen on hyvä varata aikaa 1-2 tuntia.

Verkkotapaamisen pohjalta saat visuaaliset 3D-kuvat uudesta keittiöstäsi sekä hintatiedon keittiön remontoinnista

Puustellissa mittavastuu kuuluu aina keittiösuunnittelijalle. Tämä tarkoittaa, että keittiösuunnittelija ottaa remontoitavasta keittiöstä kaikki tarvittavat mitat ennen kalusteiden tilaamista. Sovimme sinun kanssasi yhdessä mittauksen toteutuksesta ja ajankohdasta.

Verkkotapaaminen ei vielä sido sinua mihinkään

Toivottavasti tapaamme verkossa!

Varotoimenpiteet koronaviruksen varalta

Covid-19 -tilanteesta johtuen teemme kaikkemme, jotta myymälöissämme
olisi turvallista asioida. Seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja
noudatamme annettuja ohjeita.
Hygieniaa koskien on tehty varotoimenpiteitä ja myymälöissä
pintojen puhtauteen kiinnitetään aivan erityistä huomiota.

Henkilökuntaamme on ohjeistettu, että asiakaspalvelutyötä voi tehdä vain terveenä.
Emme kättele ja noudatamme annettuja ohjeita varoetäisyyksistä.

Meillä on mahdollisuus palvella Sinua myös puhelimitse tai
puhelinneuvottelussa (teams tai skype).

 

 

Puustellille Miinus-kalusteiden Eurooppapatentti

Puustelli Group Oy:lle on myönnetty Eurooppapatentti Miinus-kalustejärjestelmän keksinnöistä. Kalusteosissa ja erityisesti kaapin rungon rakenteissa on useita patentoituja yksityiskohtia. Keksintö on globaalisti kalustealan merkittävin innovaatio vuosikymmeniin.

Lehdistötiedote 4.2.2019

Puustelli SmartLift -mekanismi

Puustelli SmartLift -lajittelukaapin mekanismi nostaa jätelajittelun uudelle tasolle.

Puustellin SmartLift lajittelukaapin mekanismi on suomalainen innovaatio. Lajittelukaapin avautuessa kaasujousi nostaa jäteastiat ergonomisesti oikealle korkeudelle ja samalla lajittelukin on helpompaa. Oven sulkeutuessa mekanismi laskeutuu äänettömästi perusasentoonsa. Lajittelukaappi ei tarvitse lisätilaa, vaan se mahtuu hyvin myös altaan alle.

Mekanismilla on kahden vuoden takuu, mutta lisäksi vankkarakenteinen, täysmetallinen ja tyylikkään harmaa mekanismi on läpäissyt rasitustestit, jotka vastaavat 10 vuoden normaalikäyttöä.

Puustelli SmartLift -lajittelukaapin mekanismi on saatavilla vain Puustelli-myymälöistä.

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti.