Vuoden 2019 keittiöarvonta on suoritettu

Puustellin perinteinen 10.000 € keittiöarvonta
on suoritettu ja voittaja tavoitettu.

Keittiöarvonnan 2019 voitto osui 
Sari Pakariselle Kuopioon.

Lämpimät onnittelut voittajalle!

 

Puustellille Miinus-kalusteiden Eurooppapatentti

Puustelli Group Oy:lle on myönnetty Eurooppapatentti Miinus-kalustejärjestelmän keksinnöistä. Kalusteosissa ja erityisesti kaapin rungon rakenteissa on useita patentoituja yksityiskohtia. Keksintö on globaalisti kalustealan merkittävin innovaatio vuosikymmeniin.

Lehdistötiedote 4.2.2019

Puustelli SmartLift -mekanismi

Puustelli SmartLift -lajittelukaapin mekanismi nostaa jätelajittelun uudelle tasolle.

Puustellin SmartLift lajittelukaapin mekanismi on suomalainen innovaatio. Lajittelukaapin avautuessa kaasujousi nostaa jäteastiat ergonomisesti oikealle korkeudelle ja samalla lajittelukin on helpompaa. Oven sulkeutuessa mekanismi laskeutuu äänettömästi perusasentoonsa. Lajittelukaappi ei tarvitse lisätilaa, vaan se mahtuu hyvin myös altaan alle.

Mekanismilla on kahden vuoden takuu, mutta lisäksi vankkarakenteinen, täysmetallinen ja tyylikkään harmaa mekanismi on läpäissyt rasitustestit, jotka vastaavat 10 vuoden normaalikäyttöä.

Puustelli SmartLift -lajittelukaapin mekanismi on saatavilla vain Puustelli-myymälöistä.

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti.