All inclusive. keittiöremontti puustellin tapaan

  Panostamme osaamiseen, kestävään kehitykseen ja luotettavuuteen.
  Laatujärjestelmämme on ISO 9001 -standardin mukaan sertifioitu ja on laajuudessaan ainutlaatuinen koko kalustetoimialalla. Sen kattavan tarkastelun kohteena ovat yrityksen toiminnan osa-alueet aina tuotekehityksestä, tuotannosta, hankinnoista, kuljetuksesta, asennukseen sekä myymälätoimintoihin saakka. Sertifioinnista on osoituksena myös se, voimme käyttää Bureau Veritas tunnusta. Puustelli ALL Inclusive-palvelukonseptimme on siis jo yksityiskohdiltaankin ainutlaatuinen ja laaja aina asennustakuuta ja rahoitusta myöten. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja ALL Inclusive on kehitetty juuri Sinua varten.

  Suunnittelu

  Voit huoletta kääntyä kokeneiden Puustelli-suunnittelijoiden puoleen kaikissa keittiöasioissasi. Me varmistamme, että kalusteet ja koneet on suunniteltu ergonomisesti oikein ja ne sopivat saumattomasti yhteen. Laatu ulottuu toiminnassamme kaikkialle. Suunnittelijoillamme on käytössään uusimmat suunnitteluohjelmat, laadukkaimmat materiaalit sekä ekologiset kodinkonevalikoimat. Viimeisimmät uutuudet löydät aina Puustellista. Suunnittelupalvelumme on luonnollisesti täysin maksuton.

  Mittaus

  Oikea mitoitus on yksi onnistuneen lopputuloksen peruspilareista. Ammattilaisemme tekevät lopullisen mittatarkastuksen puolestasi. He varmistavat paikan päällä, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon. Mittauspalvelumme on sinulle täysin maksuton.

  Valmistus

  Laatu on ollut meille Puustellissa aina kunnia-asia ja siitä meidät myös tunnetaan. Laatu näkyy pitkäikäisissä ja kestävissä tuotteissamme, jotka valmistetaan korkealuokkaisista ja luotettavista lähteistä olevista materiaaleista, ympäristöä kunnioittaen. Puustellista tilattu keittiö ja muut siihen liittyvät tilaukset ohjautuvat yhteistyökumppaneillemme aina ilman välikäsiä. Näin minimoimme inhimilliset virheet ja voimme palvella Sinua joustavasti ja tehokkaasti. Kaikki keittiöön tilatut oheistuotteet toimitetaan kalusteiden valmistumisen aikana Sinun keittiöllesi varattuun tilaan. Näin varmistumme, että asennus voi alkaa sovitulla hetkellä ja kaikki tarvittava on mukana. Kaikki Puustelli-hankintasi voit sisällyttää myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Purku

  Vanhojen kalusteiden purkamisessa on monta huomioitavaa asiaa. Alta paljastuvien materiaalien turvallisesta käsittelystä ja kierrätyksestä on hyvä olla tietoinen. Myös korjaustarpeet on tärkeä selvittää ennen uusien kalusteiden asennusta. Sisustustyöt on hyvä ottaa jo heti alussa suunnitteluun ja kustannusarvioon mukaan. Meille niin purkutyöt, kierrätysasiat kuin sisustustyötkin ovat arkipäivää ja toteutamme ne joustavasti ja ammattitaidolla. Purkukustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Remontti

  Puustelli-remontin toteuttavat aina kokeneet ammattilaiset. Keittiöremontin yhteydessä kohennetaan usein myös muun ympäristön sisustusilmettä. Remontin joustava eteneminen vaatii hyvää suunnittelua ja työvaiheiden aikatauluttamista. Jokainen työvaihe vaatii osaamista, jotta aikatauluissa pysytään suunnitellusti. Remonttikustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.
  Katso tästä lisää.

  Toimitus

  Puustelli-toimitus tarkoittaa sitä, että kalusteiden lisäksi samassa toimituksessa ovat myös keittiöön tilatut altaat, hanat ja koneet. Jokainen tuote on huolellisesti pakattu, vakuutettu ja ne kannetaan kotiisi asti. Ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen tarkan toimituspäivän ja tarkennamme myös kelloajan. Puustelli-kuljetuskustannukset sisältyvät myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Asennus

  Puustelli-asennus tehdään aina takuutyönä. Kodinkoneiden ja vesikalusteiden asennukset hoitavat luotettavat ja joustavat kumppanimme. Purkutöiden yhteydessä aloitetut sisustustyöt viimeistellään tässä vaiheessa. Kun keittiö on valmis, jäljellä ovat enää loppusiivous ja työn hyväksyminen. Samalla luovutamme sinulle keittiön huoltohoito- ja takuuasiakirjat. Asennuspalvelun kustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Rahoitus

  Puustelli-rahoitus kattaa kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt, kaikki Puustellista hankitut tuotteet kuten kodinkoneet, altaat, hanat ja sisustusmateriaalit. Näin saat valmiin keittiösi kokonaishinnan ja rahoituspäätöksen jo heti myymälässä. Yksi kokonaislasku juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa ja vaivatonta.

  Takuu

  Puustellin kuluttajakaupan keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden tehdastakuun. Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme. 
  Yritysmyynnissä ja rakennusliikekohteissa takuu on Rakennusalan YSE:n mukainen 2 vuotta.

  Tyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Emme tingi palveluistamme tai tuotteittemme laadusta, vaan kehitämme niitä jatkuvasti. Puustelli-kalusteet kestävät aikaa ja niitä on mahdollisuus täydentää vielä vuosienkin jälkeen. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä palautekyselyllä ja palautteiden perusteella olemme onnistuneet työssämme erinomaisesti. Puolueettomien** tutkimusten mukaan 92% asiakkaistamme on tyytyväisiä toimintaamme ja suosittelee meitä. Ei liene sattumaa, että olemme olleet alan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä jo yli 30 vuotta.

  ** Innolink Research 2013

  huolto

  Huolto ja hoito

  Puustelli-keittiö kätkee sisälleen paljon tekniikkaa, mekanismeja ja elektroniikkaa. Suosittelemme lukemaan hoito- ja huolto-ohjeet huolellisesti läpi. Noudattamalla ohjeita varmistat keittiön toimivuuden, sekä arvon ja takuun säilymisen. Mikäli olet epävarma jonkin asian suhteen tai tarvitset huoltotoimenpiteissä apua, otathan yhteyttä sinua palvelleeseen Puustelli-myyjään.

  Selaa hoito- ja huolto-ohjetta tästä linkistä.

  Keittiön kodinkoneiden huoltoon liittyvät yhteystiedot löytyvät merkkikohtaisesti tästä linkistä.
  Mikäli etsimäsi tuotemerkki ei ole listalla, otathan yhteyttä Puustellin asiakaspalveluun.

   

  Ekologinen valinta

  Ekologinen valinta

  Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset.

  Kiinnostuitko?