Puustelli mukana Mikkelin Asuntomessuilla!

Puustelli on ollut alansa markkinajohtaja jo yli 30 vuotta. Joka neljäs rakentaja valitsee kotiinsa Puustelli-keittiön. Puustelli on mukana asuntomessuilla viidessä eri kohteessa.

Kaikki suosikkikeittiötään äänestäneet osallistuvat vuoden lopussa huikeaan 10 000 € arvoisen Puustelli-keittiön arvontaan.
Osallistu arvontaan sivun alalaidassa olevalla äänestyslomakkeella!

Asuntomessut 2017

Tietoa asuntomessuista

Vuoden 2017 asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.2017.  Asuntomessualue sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Asuntomessualueella ei ole yleisöpysäköintiä (inva ja tilausajoliikennettä lukuunottamatta). Messupysäköintiin on varattu oma alue Vuolingonkadulta, josta on maksuton kuljetus messualueella. Kuljetus kestää noin 15 minuuttia. Pysäköintialueen navigaattoriosoite on Vuolingonkatu (ilman numeroa). 

Tervetuloa tutustumaan Puustelli-keittiöihin Mikkelin asuntomessuille kohteissa 9, 19, 26, 27 ja 30.

Puustellin messukohteet

Finnlamelli - Villa Sukka
9

Finnlamelli - Villa Sukka

9

Finnlamelli - Villa Sukka

Villa Sukka on arkkitehti Anne Mäkisen yhdessä rakennuttaja Jyrki Valkosen kanssa suunnittelema koti. Talon suunnittelussa on ollut keskeistä Saimaan maisemien avautuminen asujille tärkeistä tiloista sekä niin yksityisyyden kuin perheen yhdessä tekemisen kunnioittaminen.

Villa Sukan keittiösuunnittelu lähti siitä, että keittiö on koko kodin sydän, ja kooltaan suurempi kuin olohuone. Keittiöön on käynti suoraan ulko-ovelta. Asukkaiden toiveena oli maiseman huomioiminen sekä mahdollisimman suuri ja avara keittiö. Keittiön kanssa samaa väri- ja materiaalimaailmaa toistavat kodinhoitohuone ja  WC-tilat, jolloin koti muodostuu harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Seinäkaapin ovet
TP22V, vaakaharjattu mänty, musta

Pöytäkaapin ovet
TP22V, vaakaharjattu mänty, musta
JPP45LA, harjattu mänty, musta

VETIMET
VE217-41-320

TASOT
MCS07, keraaminen, Fokos Piombo
SWF30, tammi palapuutaso

Muurametalot - Muuramen Helmi
19

Muurametalot - Muuramen Helmi

19

Muurametalot - Muuramen Helmi

Talo on suunniteltu kodiksi itsenäiselle, koti- ja työskentelyrauhaa arvostavalle yrittäjälle. Tavoitteena on toteuttaa hillitty ja vähä eleinen, mutta viihtyisä koti, jossa tärkeänä elementtinä on talon ikkunoista ja terassilta avautuva järvimaiseman kauneus.

Keittiöstä haluttiin vähäeleinen ja rauhallinen tila, jossa toiminnot ovat kohdallaan. Saimaan rannan upeat maisemat huomioitiin myös keittiötä suunnitellessa. Vaalea tammi, mattapintaiset seinäkaapit ja valkoiset kvartsitasot muodostavatkin maisemaan ja taloon sopivan, harmonisen kokonaisuuden.

Etulevyt
TME10V, melamiini, vaalea tammi
TM84, mdf, matta valkoinen

Vetimet
VE266-60-195

TASOT
CMP20, kvartsi, Super White

Mammuttikoti - Kotikontti
26

Mammuttikoti - Kotikontti

26

Mammuttikoti - Kotikontti

Kotikontti on skandinaavinen moderni puutalo, jonka suomalais-saksalainen arkkitehti Susanna Kiiskinen on suunnitellut. Talo rakennetaan kahden aikuisen ihmisen tarpeisiin. Lasten lähdettyä kotoa omilleen, on mahdollisuus rakentaa koti omien tarpeiden mukaan, juuri sellaiseksi kun sen itse toivomme. "Talostamme tulee hyvin selkeä ja linjakas, kestävillä ja laadukkailla materiaaleilla rakennettuna. Kokonaisuus sisältää päärakennuksen auto katoksineen ja erillisen saunarakennuksen jonne perhe ja ystävät ovat aina tervetulleita."

Keittiön suunnittelussa haluttiin huomioida 70-luvun arkkitehtuuri. Kotikontin keittiö on siitä erikoinen, että siinä haluttiin rakentaa kaapistot niin korkealle katon rajaan asti, kuin mahdollista. Myös sokkelit jätettiin pois, ja lattian rajaan jätettiin vain parin sentin lista. Erikoisuutena keittiössä on "viinikuutio"-työnimellä kulkenut tila, joka muodostaa hauskan visuaalisen elementin sen lisäksi, että on käytännöllinen. Kuutio on ajateltu juomien esillelaittoa, mutta myös istuskelua varten. Tästä syystä kuution tasoksi valittiin maalattu MDF-taso muualla keittiössä käytetyn kvartsitason sijaan. Pari tyynyä vielä, ja kuutiossa on mukava myös istuskella.

Etulevyt
TP47P, tammi, lakattu
TM40, mdf, mattamusta

Vedin
ST404-60-032

TASOT
MDS20, Decton kvartsitaso, Sirius

Carlson - Villa Kuusikko
27

Carlson - Villa Kuusikko

27

Carlson - Villa Kuusikko

Villa Kuusikko on moderni, avara ja valoisa kivitalo. Se on suunniteltu kahden aikuisen kodiksi, huomioiden pois muuttaneiden aikuisten lasten vierailut. Perhe on alkuperäiseltä kokoonpanoltaan ollut kuusihenkinen, josta Villa Kuusikko saakin nimensä. Tilan suunnittelussa on haettu arjen toiminnallisuutta ja viihtyisää kokonaisuutta. Uniikkisisustus on räätälöity asukkaiden tarpeisiin. Värimaailma antaa viitteitä ympäröivästä Saimaasta.

Keittiö suunniteltiin yhteistyössä Puustellin keittiösuunnittelijan ja koko talon sisustussuunnittelijan kanssa, jolloin kokonaisuuden rakentaminen oli helppoa. Villa Kuusikon keittiö on yhtä tilaa olohuoneen kanssa. Koko seinän kokoiset ikkunat ja keittiön oviaukot asettivat suunnittelulle omat haasteensa, mutta lopulta suunnitelma osui kerralla kohdalleen. Asukkaiden toiveena oli avara keittiö, jossa kaappitilaa on mahdollisimman paljon. Ruokapöydän jatkuminen suoraan saarekkeesta oli toivelistalla ykkösenä. Näin tarpeen tullen keittiössä mahtuu syömään isompikin porukka mukavasti.

Etulevyt
TP47, tammi, musta
TP47, tammi, öljytty

Vetimet
VE026-49-192

TASOT
MCS12, keraaminen, Vel Marble Calcatta

Kastelli-talot - Kastelli City 98
30

Kastelli-talot - Kastelli City 98

30

Kastelli-talot - Kastelli City 98

Talo on suunniteltu keski-ikäiselle avioparille, vierailemaan tuleville aikuisille lapsille, sekä perheen pienelle koiralle. Talosta on haluttu tehdä omannäköinen ja siksi päädytty viittä vaille valmiiseen ratkaisuun.

Sisustussuunnittelijan avulla keittiön värimaailma sovitettiin muuhun taloon sopivaksi kokonaisuudeksi. Keittiön suunnittelussa asukkailla toiveina oli avara ja siisti, jopa hillitty keittiö. Tärkeinä ominaisuuksina talon asukkaat näkivät helppohoitoisuuden ja sen, että keittiön toiminnot on suunniteltu huolella. Saareke lisättiin työskentelytilaksi, ja laatikostojen lisäksi saarekkeen pöytälevyyn on kätketty pistorasia. Ruokapöytä on sijoitettu maiseman kannalta parhaaseen paikkaan.

Etulevyt
TP47V, tammi, musta

Vetimet
VE266-41-195

Tasot
CMP30, Louhi kvartsitaso, Natural White

Äänestä ja voita!

Äänestä suosikkikohdettasi ja osallistu arvontaan!

Arvomme vuoden lopussa 10 000 € arvoisen Puustelli
-keittiön. Arvonta suoritetaan 2.1.2018.

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää Puustellin markkinointitarkoituksiin henkilörekisterilain mukaisesti.

2017 ARVONNAN SÄÄNNÖT

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Puustelli Group Oy (y-tunnus: 1570646-0)

Teollisuuskatu 46

29200 Harjavalta

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Puustelli Group Oy:n eikä näiden omistuksessa kokonaan tai osittain olevien yritysten sekä arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

PALKINTO JA OSALLISTUMISAIKA
Äänestäneet osallistuvat Puustellin 2017 suurarvontaan, jossa palkintona on 10 000 € arvoinen Puustelli-keittiö. Keittiöarvonta suoritetaan 2.1.2018.
Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.puustelli.fi/asuntomessut

EI OSTOPAKKOA.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU

Tavaralahjat toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Lahjan saaja vastaa kaikista muista lahjan käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Lahjaa ei voi vaihtaa tavaraan tai muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat lahjojen lunastamiseen vanhempiensa kirjallisen luvan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

ARPAJAISVERO
Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa
säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

PUUSTELLI PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.