Kodinkoneet, vesipiste ja valaistus

Kodinkoneet, vesipiste ja valaistus


Keittiösuunnittelun yhteydessä huomioidaan kalusteiden lisäksi paljon muitakin tärkeitä asioita. Kodinkoneiden ja muiden varusteiden valinnat vaikuttavat koko suunnitelmaan. Puustelli-ammattilainen pitää kokonaisuuden langat käsissään. Hän huolehtii, että keittiön toiveet, toimivuus ja ergonomia toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Täydellinen keittiö

Valmiiseen keittiöön tarvitaan paljon muitakin tuotteita kuin pelkät kalusteet. Kodinkoneet, allas-hanayhdistelmät sekä valaistus kuuluvat olennaisesti kokonaisuuteen. Valinnat vaikuttavat myös keittiön tyyliin ja tunnelmaan. Keittoalue, kylmäkalusteet sekä vesipiste jätelajitteluineen ovat keittiön keskeisimmät työpisteet. Lyhyet etäisyydet sekä esteetön kulku näiden pisteiden välillä edesauttavat turvallista keittiötyöskentelyä.

Kaikki saman katon alta.

Puustellista saa kalusteiden ja työtasojen lisäksi kodinkoneet, altaat, hanat ja valaisimet kaikki kerralla, kotiin kannettuna, asennusta vaille valmiina. 

Eikä siinä vielä kaikki.

Vain Puustelli voi tarjota kokonaisvaltaisen remonttipalvelun, johon kuuluvat Puustelli-asennustyön lisäksi kaikki remonttitarvikkeet. Kaikki tämä luonnollisesti myös samaan rahoitukseen kalustehankinnan kanssa. Helppoa. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän.

Me toteutamme elämäsi helpoimman keittiöremontin.

Tilaa uutiskirje
Tilaa ideakirja
Varaa suunnitteluaika
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Markkinointilupa

Varaa suunnitteluaika

Lähetä ajanvarauspyyntö Sinua lähinnä olevaan Puustelli-myymälään. Vahvistamme ajan Sinulle mahdollisimman pian.
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Miten toivot että olemme yhteydessä
Haluan
Markkinointilupa
Kun lähetät lomakkeen, keittiöasiantuntijamme voivat olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme
Keittiön tyylit
Löydä oma keittiötyylisi
Kampanja
100-vuotisjuhlaedut nyt Puustelli-myymälöistä