Puustelli Lastu ruokailuryhmä

Lastu-ruokailuryhmät


Muotoilija Ilkka Suppanen on suunnitellut Lastu-huonekalut Puustellia varten. Eturivin muotoilijamme ja maailmalla arvostettu Suppanen käyttää rohkeasti uusia materiaaleja ja saa ne muotoutumaan halutulla tavalla. Samat materiaalit löytyvät myös Puustelli-kalusteista.

Lastu-ruokailuryhmät

Lastu-huonekalut on suunnitellut Puustellille muotoilija Ilkka Suppanen. Eturivin muotoilijamme ja maailmallakin arvostettu Suppanen käyttää rohkeasti uusia materiaaleja ja saa ne muotoutumaan halutulla tavalla. Tämän päivän avoimessa tilasuunnittelussa erikoisviilupintaiset Lastu-ruokailuryhmät on helppo sovittaa yhteen keittiökalusteiden kanssa, sillä samat materiaalit löytyvät myös Puustelli-kalusteista.

Lastu ryhmä 1

Taitavista yksityiskohdista rakentunut Lastu-pöytä on massiivista vaneria, jonka pintamateriaaliksi voi valita laminaattia tai erikoisviilua. Lastu-tuolit ovat erikoisviilutettua koivuvaneria, joissa yhdistyy materiaalien vahvat yksityiskohdat sekä kaunis pelkistetty muoto.

Lastu ryhmä 2
Muut ruokailuryhmät
WoodX ruokailuryhmä
WoodX-ruokailuryhmät

WoodX-mallistoon kuluvien pöytien ja penkkien materiaali on koivua tai tammea. WoodX-tuotteet valmistetaan massiivisesta palapuusta. Samat materiaalit löytyvät myös Puustelli-kalusteista. WoodX-huonekalut ovat ekologinen valinta.

Tilaa uutiskirje
Tilaa ideakirja
Varaa suunnitteluaika
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Markkinointilupa

Varaa suunnitteluaika

Lähetä varauspyyntö keittiösuunnitteluun Puustelli-myymälässä sinua lähellä. Vahvistamme ajan pikaisesti.
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Miten toivot että olemme yhteydessä
Haluan
Markkinointilupa
Kun lähetät lomakkeen, keittiöasiantuntijamme voivat olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme
Keittiön tyylit
Löydä oma keittiötyylisi
Kampanja
100-vuotisjuhlaedut nyt Puustelli-myymälöistä