Puustelli WoodX ruokailuryhmä

WoodX-ruokailuryhmät


WoodX-mallistoon kuuluvien pöytien ja penkkien materiaali on koivua tai tammea. WoodX-tuotteet valmistetaan massiivisesta palapuusta. Samat materiaalit löytyvät myös Puustelli-kalusteista. WoodX-huonekalut ovat ekologinen valinta.

WoodX ryhmä 2

WoodX-ruokailuryhmät

WoodX-malliston pöytien ja penkkien materiaali on koivua tai tammea. Valmistamme huonekalut massiivisesta puusta ja palapuusta. Kokoonpanossa käytämme vain sellaisia liimoja, joissa ei ole lisättyä formaldehydiä. Tuotteiden pinnat viimeistelemme lempeällä ja turvallisella luonnon öljyllä, johon on myös sävyvaihtoehtoja. Kokonaisuus on ekologinen, perinteinen ja erittäin miellyttävä käytössä. WoodX-huonekalut ovat ekologinen valinta.

WoodX ryhmä 1
Muut ruokailuryhmät
Puustelli Lastu ruokailuryhmä
Lastu-ruokailuryhmät

Muotoilija Ilkka Suppanen on suunnitellut Lastu-huonekalut Puustellia varten. Eturivin muotoilijamme ja maailmalla arvostettu Suppanen käyttää rohkeasti uusia materiaaleja ja saa ne muotoutumaan halutulla tavalla. Samat materiaalit löytyvät myös Puustelli-kalusteista.

Tilaa uutiskirje
Tilaa ideakirja
Varaa suunnitteluaika
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Markkinointilupa

Varaa suunnitteluaika

Lähetä varauspyyntö keittiösuunnitteluun Puustelli-myymälässä sinua lähellä. Vahvistamme ajan pikaisesti.
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Miten toivot että olemme yhteydessä
Haluan
Markkinointilupa
Kun lähetät lomakkeen, keittiöasiantuntijamme voivat olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme
Keittiön tyylit
Löydä oma keittiötyylisi
Kampanja
100-vuotisjuhlaedut nyt Puustelli-myymälöistä