Asuntomessut järjestettiin Lohjalla 9.7. - 8.8.2021.

Puustelli-keittiö löytyy messuilta viidestä kohteesta.


KOHDE 3, KANNUSTALO HARMAJA

asuntomessut Lohja Puustelli keittiö Harmaja


Kannustalon Harmaja Suomi on näyttävä kokonaisuus Lohjanjärven rannassa. Suurista ikkunoista on näkymät aina rantaan asti. Keittiössä on erikoisuutena vaakasuuntaiset ikkunat myös kaapistojen päällä tuomassa lisävaloa tilaan.
Keittiön kaapistoihin valikoitui Structure-melamiiniovi peittävän valkoisena. Tasoissa, koneissa ja välitilassa on puolestaan kontrastina kiiltävää mustaa.
Sekä allas että liesitaso on sijoitettu keittiön seinustoille, joten saarekkeen pöytäpinta on yhtenäinen ilman toimintoja. Saarekkeelle onkin juhlavaa kattaa tarjoilupöytä, mutta sen ääressä on myös helppo leipoa tai valmistella ruokia.

Keittiön on suunnitellut Jenna Sandberg Puustellin projektimyynnistä.


KOHDE 4, KASTELLI VEISTOS  

asuntomessut Lohja Puustelli keittiö Kastelli Veistos


Tämän vuoden kuumin trendi on ollut luonnoliset hiekan ja beigen sävyiset keittiöt. Kohteessa 4 Kastelli Veistos keittiössä on käytetty Variant-ovimalliamme sävyssä Stone Grey. Muissa tämän kodin tiloissa sama ovimalli on esillä sävyssä Cashmir.
Tässä kauniissa kodissa vaaleat luonnon sävyt yhdistyvät harmoniseksi sisustuskokonaisuudeksi.

 Kalustuksen on suunnitellut Kastellin sisustussuunnittelija Annu Lahtinen.


KOHDE 6, KASTELLI PLAZIA

asuntomessut Lohja Puustelli keittiö Kastelli Plazia


Kohteessa 6 Kastelli Plazia Järven sydän on luotettu mustavalkoiseen yhdistelmään. Keittiö kaikkine kodinkoneineen on toteutettu täysin mustana. Oviksi kohteeseen valittiin mattamusta Variant-ovi sävyssä Black matt. Saarekkeen taso on kovassa käytössä, joten sen materiaalina puolestaan toimii mainiosti käyttöä ja aikaa kestävä Dekton-taso sävyssä Kelya.

Kalusteet kohteeseen on suunnitellut Espoon Puustellin suunnittelija Sakari Korpinen.


KOHDE 7, PYÖRRE

asuntomessut Lohja Puustelli keittiö Pyörre


Sokerina pohjalla erilainen ja upea pyöreä talo!
Pyörre-talon keittiön seinä on kymmenisen metriä pitkä jatkuen aina eteiseen saakka. Keittiön kaapistot koostuvat paitsi häikäisevän upeasta pitkästä Mustekynän sinisestä seinästä, myös lämpimän puun sävyisestä saarekkeesta. Keittiö on viimeistelty messinkisin yksityiskohdin. Johanna Oraksen teos keittiön taustalla tekee tunnelmasta juhlavan ja näkymä on varsin vaikuttava.

Kalustesuunnittelusta vastasi Teemu Heiskanen Lohjan Puustellista.

KATSO LISÄÄ KUVIA  kohteista TÄÄLTÄ