Puustelli on tänä vuonna näyttävästi esillä useissa kohteissa Asuntomessuilla. Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7.-14.8.2022. Messuilla on yhteensä 35 esittelykohdetta, joista kymmenessä on Puustellin kalusteet.

Messukeittiöiden värimaailma

Puustellin asuntomessukeittiöt ovat modernin tyylikkäitä, mutta samalla kodikkaita ja tarkkaan harkittuja myös toiminnallisuuksiltaan. Kauniista asuntomessualueen metsämaisemasta on haettu inspiraatioita myös sisätiloihin. Keittiöiden värimaailmaa hallitsevat luonnonmateriaalit ja -sävyt, kuten Cashmere, Stone Grey sekä Rosemary. Mustia keittiöitä on selvästi vähemmän kuin aiempina vuosina.

 2022_AM_Naantali_Puustelli_Hirsi_Kastelli

 

Materiaalivalinnat

Linjakkuus, skandinaavisuus, luonnonmukaisuus ja kodikkuus on kaikki nivottu yhteen materiaalivalinnoilla. Mattapintaiset materiaalit ovat ilmeeltään rauhallisia, ja rauhallisuutta on korostettu joko eleettömillä lippavetimillä tai vetimettömillä kaapistoilla. Keittiöissä nähdään monen värisiä puuviilupintoja niin luonnon sävyissä kuin maalattuina. Tasopinnoissa korostuvat erilaiset marmorikuvioiset pinnat.

 2022_AM_Naantali_Puustelli_Kastelli_Kultaranta

 

Tilan käyttö

Usean messukodin keittiökalusteet on tänä vuonna korotettu lähes kattoon asti. Kaapistot ovat korkeita, ja tila on otettu maksimaalisesti käyttöön myös korkeussuunnassa. Trendikkäissä keittiöissä on suuria saarekkeita, joiden ympärille mahtuu sekä valmistamaan ruokaa että nauttimaan kokkailun tuloksista isommallakin porukalla.

Lähes jokaisessa saarekkeellisessa keittiössä on tasoliesituuletin, joka on integroitu liesitasoon. Tämä puolestaan mahdollistaa esteettömän näkymän saarekkeen yli keittiöstä olohuoneeseen.

Ergonomisuus on tärkeässä roolissa eikä käytännöllisyydestäkään ole messukotien keittiöissä tingitty. Uutena ilmiönä asuntoihin on suunniteltu ruokakomeroita kuivaruokien sekä keittiötarvikkeiden säilytykseen keittiön yhteydessä.

Tutustu nyt Asuntomessukohteisiin Puustellin Showroomissa. Pääset tutustumaan keittiöihin liikkumalla 3D-mallissa ja muun muassa availemaan ovia ja tutkimaan tarkemmin, mitä keittiöiden ovien takana on. Löydät myös messukeittiöiden materiaalit kalusteiden info-kentästä.

Tervetuloa katsomaan kaikki Puustellin asuntomessukohteet:
4      Kannustalon Auma https://bit.ly/KannustaloAuma
7      Hirsi-Kastelli Aisti https://bit.ly/KastelliAisti
11    Kastelli Kultaranta https://bit.ly/KastelliKultaranta
12    Talo Pukkila https://bit.ly/TaloPukkila
14    Villa Myötätuuli https://bit.ly/VillaMyotatuuli
23    Rauhalanrinne https://bit.ly/Rauhalanrinne
24    Palokärki https://bit.ly/Palokarki
25    Chalet Pihla https://bit.ly/ChaletPihla
34    Naantalin Isokoskelo https://bit.ly/IsoKoskeloA2
35    Naantalin Isokoskelo https://bit.ly/isoKoskeloC6