Puustellin toimintatapa

Puustelli Group Oy on vakavarainen suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa kaikki kalusteet Suomessa, omalla tehtaallaan Harjavallassa. Keittiö on suuri hankinta ja haluamme, että Puustelli-keittiön toteutus on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta heti alusta alkaen.

Yhteistyökumppaneittemme kanssa vuosia tehty työ on versonut meille paljon palvelumahdollisuuksia lisää. Täydellinen keittiö ei ole täydellinen, elleivät altaat, hanat, kodinkoneet ja muut lisävarusteet ole mukana samassa tarjouksessa, tilauksessa, toimituksessa ja rahoituksessa. Myös kaikki remonttiin kuuluvat työt on tärkeä huomioida kaikissa näissä vaiheissa.

Puustelli-myymälöissä on suora yhteys tehtaan tilausjärjestelmään, josta tilaukset siirtyvät yhteistyökumppaneille automaattisesti. Tehtaalla on varattu jokaisen asiakkaan keittiölle oma tilansa, johon Puustelli-tuotteet siirtyvät hyvissä ajoin ennen päätoimitusta. Tähän samaan tilaan tulevat yhteistyökumppaneilta tilatut tuotteet. Näin varmistumme, että kaikki on mukana ja myös asentajalla on saatavillaan kaikki tarvittava työtä aloittaessaan.

Puustellin asiakastyytyväisyys on toimialan paras ja huimat 93% asiakkaistamme suosittelee meitä.* Ota siis meihin yhteyttä, kun haluat keittiöremonttisi onnistuvan.

Laadun takuu

Puustellin kuluttajakaupan keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden tehdastakuun. Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme. 
Yritysmyynnissä ja rakennusliikekohteissa takuu on Rakennusalan YSE:n mukainen 2 vuotta.

*InnolinkResearch 2015