Puustelli Lohja

Lohja
Suurlohjankatu 20
08100 Lohja
Finland
Aukioloajat: 

Ma - Pe  10 - 16
Muulloin sopimuksen mukaan. Palvelemme sinua myös etänä puhelimitse 040 565 4149 tai videopuhelussa (Teams).

Keittiö on suuri hankinta ja haluamme, että Puustelli-keittiön toteutus on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta heti alusta alkaen.
 
Lohjan Puustelli on tehnyt keittiöremontteja jo vuodesta 1988. Puustelli on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan ja palveluistaan. Ammattitaitoinen suunnittelijamme toteuttaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden. Myös asentajamme ovat koulutettuja ja annamme heidän tekemälleen työlle aina kahden vuoden takuun. Kauttamme saat tilattua korkealuokkaiset kalusteet, saat ne halutessasi asennettuina, mutta voimme toteuttaa myös kotisi koko remontin “avaimet käteen” periaatteella. Sinä päätät!
 
Tervetuloa tutustumaan myymälämme keittiönäyttelyyn, jossa pääset tutustumaan mallikeittiöihimme. Tule katsomaan miltä eri tuotteet kuten keittiökaapit, tasot, ovet tai vaikkapa keittiösaareke näyttävät keittiömiljöössä.  Myymälämme sijaitsee Lohjan keskustassa. Myymään edessä on parkkipaikkoja. Toimimme pääsääntöisesti Lohjan, Nummelan, Vihdin, Karkkilan sekä Siuntion alueella mutta myös tarvittaessa missä sinä haluat. 
 
Toimintamme luotettavuus ja laatu on huomioitu jo usean vuoden ajan Suomen vahvimmat sertifikaatilla. Koulutetuille suunnittelijoillemme keittiöiden suunnittelu on arkipäivää, joten olet asiakkaana taitavissa käsissä. Tervetuloa myymälään tai ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti, niin toteutamme unelmiesi remontin!
 
 

Katso myymälän toteuttamia keittiöitä tästä linkistä.

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi.sukunimi@puustelli.com

Varaa aika

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Teemu Heiskanen
Myymäläpäällikkö
Merja Uusihonko
Sihteeri
Antti Niiranen
Puustelli-yrittäjä