Arvonnan säännöt


ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Puustelli Group Oy (y-tunnus: 1570646-0)
Teollisuuskatu 46
29200 Harjavalta

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Puustelli Group Oy:n eikä näiden omistuksessa kokonaan tai osittain olevien yritysten sekä arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

PALKINTO JA OSALLISTUMISAIKA

Arvontaan osallistuneet osallistuvat Puustellin 2024 suurarvontaan, jossa palkintona on 10 000 € arvoinen Puustelli-keittiö. Keittiöarvonta suoritetaan 31.12.2024. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://ideas.puustelli.com/uutiskirje
EI OSTOPAKKOA.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU

Tavaralahjat toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Lahjan saaja vastaa kaikista muista lahjan käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Lahjaa ei voi vaihtaa tavaraan tai muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat lahjojen lunastamiseen vanhempiensa kirjallisen luvan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

ARPAJAISVERO

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

PUUSTELLI PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.