Idea vinkkilista

Vinkkilista onnistuneeseen keittiöremonttiin


Onnistunut keittiöremontti koostuu monista eri osa-alueista. Koostimme sinulle vinkkilistan tärkeimmistä onnistuneeseen lopputulokseen johtavista asioista, jotka sinun kannattaa keittiöremontissasi huomioida.

Vinkkilista:

1. Suunnittele huolellisesti unelmiesi keittiö – anna ideoille tilaa. Käytä ammattilaisen apua etenkin tässä vaiheessa. Hyvä keittiösuunnittelija tietää ja tuntee laajat mahdollisuudet, on tilasuunnittelun ammattilainen ja ennen kaikkea kuuntelee toiveesi ja käyttötarpeesi ja osaa ehdottaa niihin pohjautuvaa ratkaisua.

2. Tutustu ammattilaisen avulla eri ratkaisumalleihin, materiaaleihin ja modernin keittiön mahdollisuuksiin ennen valintoja. Kerää tietoa mitä muut ovat tehneet ja millaisia keittiöremonttikokemuksia vastaavissa remonttikokonaisuuksissa on ollut. Inspiroidu asiakastarinoista!

3. Valitse kumppani huolella! Toimittajayrityksen kokemus, asiakastyytyväisyys ja osaava kokonaispalvelu suunnittelusta onnistuneeseen lopputulokseen ovat sinun tyytyväisyytesi tae projektin aikana.

4. Muista, että hyvä ja tarkka keittiöremonttisuunnitelma varmistaa, että et saa ainoastaan tarjousta vaan saat toteutuksesta tarkan hinnan, jossa on huomioitu kaikki elementit, työvaiheet sekä tarvittavat sähkö- ja viemärityöt.

Remontti, sähkötyöt


5. Ota ammattilainen avuksi. Mitä mittavampi remonttisi on, sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa ottaa ammattilainen hoitamaan koko projektia: aikatauluttamaan työvaiheet, materiaalien tuonnit, poisviennit, putki- ja sähkötyöt ja siivoukset sekä muutostyöt jälkitarkastuksineen.

6. Varmista, että työsuunnitelmassa on listattuna kaikki tarvittavat työvaiheet ja vastuunjaot ovat selkeästi esillä.

7. Huomioi, että kerros- tai rivitalon keittiöremontista on tehty tarvittavat ilmoitukset – hyvä keittiöremonttitoimittaja hoitaa nämäkin puolestasi.

Nauti matkasta - anna ammattilaisen hoitaa se, missä hän on parhaimmillaan!

Puustellin osaava tiimi on valmiina auttamaan projektissasi, jotta lopputuloksena on unelmiesi keittiö ja muutosmatka, josta nautit.

 

Puustelli myymälä

Asiantuntijamme auttavat keittiön suunnittelun kaikissa vaiheissa. Valitse lähin myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika. Tehdään yhdessä keittiöunelmistasi totta!

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi