Vastuulliset_tuotteet_2019

Vastuulliset tuotteet


Pitkäikäisten Puustelli-kalusteiden laatu koostuu kestävistä ja myrkyttömistä materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista. Kalusteiden materiaalivalinnoissa olemme tunnetusti vaativia ja siksi valitsemme ne valmistajien luona itse, omien ympäristö- ja laatukriteeriemme mukaisesti.  Myrkytön tuotantomme varmistaa, että Puustelli-kalusteita on turvallista valmistaa, niitä on turvallista käyttää, eivätkä ne aiheuta sisäilmaongelmia. Tuotteiden elinkaaren päättyessä ne voi myös hävittää turvallisesti.

Kalusteiden valmistus

Puustelli-mallistoon yltävät vain ne materiaalit, jotka täyttävät vastuullisen elinkaarisuunnittelumme vaatimukset. Yhteistyö arvostettujen materiaalitoimittajiemme kanssa ovat luottamukselliset ja vuosikymmenten mittaiset. Puustelli-kalusteiden puupinnat käsittelemme lempeillä öljyillä tai vesiohenteisilla pintakäsittelyaineilla, jotka soveltuvat kestävyydeltään ja myrkyttömyydeltään, vaikka lasten leluihin. Emme käytä tuotannossamme liimoja, joissa olisi lisättyä formaldehydiä. Ovien ja tasojen Laser-nauhoitusten yhteydessä liimaa ei tarvita lainkaan. Koko Puustelli-tuotantoprosessimme on myrkytön. Emme käytä raskasmetalleja sisältäviä aineita, eikä niitä synny valmistusprosessien aikanakaan. 

Puhdas sisäilma

Asunnon puhdas huoneilma alkaa rakenteista. Kotia remontoitaessa on tärkeää huomioida, millaisia pintamateriaaleja huoneisiin valitaan. Puustelli-tuotteista jo yli 90 % on testattu, ja niistä jokainen kuuluu M1-luokkaan, joka on sisäilmaluokituksen paras taso. M1-merkki ilmaisee, että tuote on puhdas, eikä se aiheuta ärsytyksiä tai hajuhaittoja. Puhdas materiaali ei vielä riitä takaamaan puhdasta huoneilmaa, vaan on tärkeää huomioida myös asennuksen yhteydessä käytettävät kiinnitys- ja pintakäsittelyaineet. Tuotannossa käyttämämme liimat eivät sisällä lisättyä formaldehydiä ja lasernauhoitettuihin tuotteisiin liimaa emme tarvitse ollenkaan.

Vastuullisuus_tuotteet_kollaasi_1920x500
Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi