Materiaalit

Täydellinen keittiö


Puustelli-kalusteita valmistettaessa, materiaalien ja mekanismien laatuvaatimukset ovat korkealla. Täydellinen ja korkeat laatuvaatimukset täyttävä keittiökokonaisuus on mahdollista toteuttaa vain, mikäli kalusteisiin tulevat varusteet ja keittiöön sijoitettavat kodinkoneet, allasyhdistelmiä ja valoja myöten, ovat laadukkaita ja sopivat yhteen kalusteidemme kanssa.

Eurooppalaiset yhteistyökumppanimme ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja ja vastuullisesti toimivia yrityksiä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosikymmenet. Tunnemme toisemme. Saamme ensimmäisien joukossa kuulla tulevista uutuuksista. Luottamus ja arvostus toisiamme kohtaan on korkealla ja molemminpuolista.

Puustelli-materiaalit

Materiaalivalinnoissa olemme tunnetusti vaativia ja valitsemme materiaalit valmistajien luona itse, omien ympäristö- ja laatukriteereidemme mukaisesti. Tiedämme Puustelli-materiaalien alkuperän ja sen, miten ne tehty ja mistä. Materiaalit toimitetaan suoraan tehtaallemme. Ympäristöarvomme ja laatutavoitteemme ovat samat.

Valittuja materiaaleja testataan tehtaallamme vielä monin tavoin. Rasitustestien lisäksi testataan pintojen ja värien kesto hankaustestein sekä eri nesteärsykkein. Oikean sävyn löytämiseksi, testataan vielä erilaisten valojen vaikutus pintakäsiteltyihin väreihin. Puustelli-mallistoon yltävät vain ne materiaalit, jotka täyttävät vastuullisen elinkaarisuunnittelumme vaatimukset.

Puustelli-mekanismit

Yhteistyömme on vuosikymmenten mittainen myös kansainvälisesti arvostettujen laatikosto- ja mekanismeja valmistavien yritysten kans­sa. Tunnemme toisemme ja tapamme työskennellä yhdessä on mutkaton. Arvomaailmamme ja laatutavoitteemme ovat samat. Puustellin molemmissa mallistoissa, Original ja Miinus, kalusteiden mekanismit ja laatikot ovat premium-laatua, joka tarkoittaa sitä, että mekanismien toiminnallisuus, kestävyys ja design on viety huippuunsa.