Kodinhoitohuoneen kalusteet - Puustelli

Puustelli-kodinhoitohuone


Kodinhoitohuoneesta tulee kuin itsestään likapyykkien keräys-, lajittelu- ja pesupaikka sekä samalla toki puhtaiden vaatteiden jälkikäsittely-, silitys- ja mankelointipaikka. Kodinhoitohuone monine toimintoineen kaipaa huolellista suunnittelua, jotta toimivuus ja ergonomia toteutuvat myös siellä.

Puustelli-kodinhoitohuone

Jokaiseen kodinhoitohuoneeseen löytyy sopiva kaappiratkaisu. TailorMade avaa kaikki mahdollisuudet kaappien, laatikostojen sekä komeroiden mitoitusten variointiin. Puustelli-kalusteet voidaan suunnitella linjakkaasti ilman porrastuksia ja ratkaisut löytyvät hankaliinkin kulmiin, jolloin lopputulos on siisti ja tyylikäs. Kodinhoitohuoneen toiminnallisuutta lisäävät kaappien mekanismit, laatikostojen varustelut sekä eri ovimekanismein varustetut kalusteet. Kaikilla kodinhoitokalusteilla on M1-hyväksyntä.

Mietittävää 

Riittävän kookas allas, myös syvyydeltään, sekä korkea hana irrotettavine juoksuputkineen ovat käsin pestävän pyykin helpotukseksi. Kodinkoneiden valintaan ja niiden toimintoihin kannattaa perehtyä myös hyvin. Ilman koneellista kuivausapua vaatteiden kuivuminen voi pienessä tilassa viedä kohtuuttomasti aikaa. Myös kodinhoitohuoneessa riittävän valaistuksen ja pistorasioiden määrän huomioiminen on yksi tärkeimmistä asioista.

Tilasuunnittelua 

Kodinhoitohuone on usein myös kausitavaroiden säilytyspaikka. Kesähattu ja sandaalit sujahtavat helposti sinne säilöön. Joulukoristeetkin tarvitsevat tilansa. Kodinhoitohuone on lisäksi mainio lajittelupaikka esim. sanomalehtien, pahvien ja muun kierrätystä ajatellen. Kodinhoitohuone on varsinainen monitoimihuone ja sille on monenlaista käyttöä.

Muut tilat
Kylpyhuoneet
Kylpyhuone

Puustelli-kylpyhuoneessa aamu alkaa mukavasti. Suihkun jälkeen peilikuvassa näyttäytyy heti pirteämpi minä. Kaapinoven avaus tai laatikkoon kurkistus piristää lisää, sillä kaikki on hyvässä järjestyksessä. Hammasharjat, purkit ja purnukat ovat heti nähtävillä ja helposti saatavilla. So Fresh!

Säilytyskalusteet
Säilytyskalusteet

Puustelli-säilytyskalusteet voidaan sovittaa kotona sinne, missä säilytystilaa ja järjestystä kaivataan. Limittäin liukuvat ovet avautuvat kevyesti. Säilytyskalusteet valmistetaan mitat, materiaalit ja varusteet räätälöitynä eri käyttötarkoituksia varten. Kalusteet voidaan myös valita valmiiksi suunniteltuina kokonaisuuksina.

WoodX ruokailuryhmä
Ruokailuryhmät

Tyylikäs keittiökokonaisuus syntyy lukemattomista yksityiskohdista. Samat kestävät materiaalit eri tuotteissa löytävät Puustelli-keittiössä toisensa ja yhdistävät tilan harmoniseksi ja hurmaavaksi tilakokonaisuudeksi ilman soraääniä. Ruokailuryhmät ovat tästä mainio esimerkki.

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi