Keittiön kodinkoneet

Keittiön kodinkoneet


Puustelli-kalusteiden lisäksi samalla suunnittelupöydällä ovat kaikki asiakkaan toivomat kodinkoneet. Kylmäkalusteiden ja keittoalueen sijainnit ovat keittiön toimivuuden kannalta tärkeitä osa-alueita. Jokaiselle kaappiin sijoitetulle ja integroidulle kodinkoneelle on tarkasti mitoitettu kaluste.

Kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet

Puustelli-keittiössä kodinkonekalusteiden mitoitus on räätälöity merkki- ja konekohtaisesti. Näin varmistetaan koneiden vapaa ilmankierto, saadaan yhtenäiset kalustelinjat, vältytään turhilta peitelevyiltä ja kaappitila voidaan maksimoida.

Kodinkonekalusteet

Puustellin kodinkonekalusteita ei tarvitse työstää asennuspaikalla, sillä ne ovat asennusvalmiita. Puustelli-biokomposiittiritilä varmistaa vapaan ilmankierron täsmällisesti niissä kohdissa, joissa kone sitä vaatii. Vapaan ilmankierron varmistaminen vaikuttaa myös koneen energiankulutukseen. Tarkkaan mitoitetut kalusteet mahdollistavat kodinkoneiden ergonomisen sijoituskorkeuden ja samalla niiden turvallisen käytön.

Yhdessä vai erikseen

Puustelli-kalustehankinnan yhteydessä kodinkoneet jäävät enää vain harvoin erilliseksi hankinnaksi. Ja miksipä jäisivätkään, sillä huomioitavia asioita on niin paljon. Lisäksi Puustellin vuosikymmenten yhteistyö johtavien eurooppalaisten kodinkonevalmistajien kanssa mahdollistaa asiakkaillemme erityisen kilpailukykyiset hinnat. Puustelli-asiakkaan kalusteet ja kodinkoneet toimitetaan kerralla, samassa kuljetuksessa suoraan tehtaaltamme ja sisälle kannettuna.

Kodinkonetoimittajat_logot_1920x80
Vesipiste ja valaistus
Keittiön allas, hana ja jätelajittely
Keittiön allas, hana ja jätelajittelu

Allas, hana ja jätelajittelu yhdessä ovat yksi tärkeimmistä keittiön toimivuuden osa-alueista. Kalusteilta tämä vaatii kestävyyttä, erilaisia lajitteluun mietittyjä valmiita ratkaisuja sekä joustavaa mitoitusta erilaisia keittiökokonaisuuksia varten. Onnistunut kombinaatio helpottaa monia keittiön arkiaskareita.

Keittiön valaistus
Keittiön valaistus

Puustellissa kokonaisvaltaisen suunnittelun piirissä on myös valaistus. Yleisvalo ja yhtenäisen työtasoalueen valaistus ovat jokaisessa keittiössä tärkeä osa keittiön toimivuutta ja turvallisuutta. Jatkojohdoillekin voi sanoa hyvästit, kun suunnittelussa huomioidaan toiveiden mukainen määrä pistorasioita.