2022_keittiöasennus_Harjavalta-1258_main

Keittiöasennus


Keittiökaluste on päivittäin näkyvä huonekalu. Siksi kalusteiden valmistuksen lisäksi asennustyön jäljellä on suuri merkitys. Puustellin ammattitaitoinen asennuspalvelu tuo turvallisuutta toteutukseen. Puustelli Group Oy antaa asennustyölleen kahden vuoden takuun.

Remontoitavassa kohteessa asentaja purkaa vanhat kalusteet, välitilan sekä kodinkoneet ja toimittaa ne asianmukaisesti lajiteltuna kierrätykseen. Hän asentaa uudet kalusteet piirustusten mukaisesti ja huolehtii myös siitä, että LVIS-asennukset tehdään oikea-aikaisesti ja ammattitaidolla. Näin unelmakeittiö on toimiva ja valmis käyttöön otettavaksi.

Ennen kuin asentaja poistuu paikalta, hän tekee asiakkaan kanssa keittiön luovutustarkastuksen. Siinä varmistetaan, että kaikki tuli tehdyksi sopimuksen mukaisesti.

Takuu myös asennustyölle

Puustelli-asentajien tekemälle kalusteasennustyölle annamme kahden vuoden tehdastakuun. 

Puustelli-tuotteiden toimivuustakuu on 10 vuotta. Tuotekohtaiset mekanismeille myönnetyt takuut ovat parhaimmillaan jopa 30 vuotta. Tuotteissa, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet yms. takuuaika on suositusten mukainen. Kuluttajakaupan määrittelemä takuu on minimissään 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme.