Mallistot

Mallistot


Puustelli-kalusteet soveltuvat kodin kaikkiin tiloihin. Mallistostamme löytyy valinnanvaraa sijoitusasuntokohteista aina Suomen vaativimpien rakennuskohteiden luxus-asuntoihin.

Malliston oma valmistus ja tuotantolaitos Harjavallassa takaa nopeuden ja joustavuuden toimituksiimme.

Projektimyynnin mallistot
Puustelli Original keittiö
Puustelli Original

Suomen suosituin ja kattavin mallisto, suurin osa tuotteista ja materiaaleistamme ovat omavalmisteisia.

Urbaani keittiökokonaisuus
Puustelli Miinus

Kehittämämme uudenlainen, ekologinen keittiö, jonka jokainen osa on ekologisin perustein valmistettu. Puustelli Miinus -keittiössä ei käytetä MDF- eikä lastulevyä, ei melamiini- eikä laminaattipintoja. Rungon sivukehys on biokomposiittia ja tuotteelle on myönnetty eurooppapatentti.

Puustelli PRO malliryhmä
Puustelli Pro

Kohde- tai asiakaskohtaisesti räätälöitävä mallisto projektimyynnin asiakkaillemme. Taloteollisuuden ja aluerakentamisen kohteisiin toimitamme yleensä kokonaisuuksia, joihin kuuluvat kalusteiden lisäksi kodinkoneet, altaat, valaisimet ja niin edelleen.

Valikoimiin kuuluvat myös kokonaisuudet kylpyhuoneeseen ja vaatesäilytykseen sekä kodinhoitotiloihin tarkoitetut kalusteet.

Materiaalit sävyineen on valittu helposti yhdisteltäviksi ja jokaiseen tilaan on helppo luoda oma, kotoinen tunnelmansa. Yhtä tärkeää on se, miten nämä kotoiset tunnelmat todellisuudessa saadaan aikaan.

Puustelli-kalusteet on valmistettu korkealuokkaisista, turvallisista materiaaleista, joista parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan kuuluu jo yli 90% Puustelli-malliston tuotteista.