2022_keittiöasennus_Harjavalta-968_main

Keittiö asennettuna – Puustellin kokonaispalvelu


Keittiöremontti koostuu monista eri osa-alueista ja työvaiheista. Keittiökalusteiden asennus on kokonaisuuden kannalta merkittävä työvaihe, mutta ei suinkaan ainoa. Puustellin asiakkaista yli puolet ostaa keittiönsä ei vain asennettuna vaan kokonaisvaltaisesti remontoituna.

1 Koordinointi ja aikataulutus

Puustelli ottaa asennussopimuksen myötä vastuun koko keittiöremontin toteutuksesta. Ensimmäisessä vaiheessa siihen kuuluvat projektisuunnitelman laatiminen ja aikataulutus. Kaikki remonttiin liittyvät työt tarvikkeineen niin pohjatöiden, LVIS- ja sisustustöiden kuin kalusteasennuksenkin osalta toteutetaan Puustellin tai Puustellin valtuuttamien yhteistyökumppaneiden toimesta.

Puustelli ottaa asennussopimuksen myötä vastuun koko keittiöremontin toteutuksesta – vapaudut työnjohtajan tehtävistä

Näin takaamme sen, että keittiöremontti valmistuu täsmällisesti sovittuna ajankohtana eikä työhön tule katkoksia. Vapautamme sinut näin keittiöremonttisi työnjohtajan tehtävistä.

Koordinointi ja aikataulutus, keittiö asennettuna, Puustelli

2 Suojaus, purku ja kierrätys

Aloitamme keittiöremontin suojaamalla kotisi. Suojaus tehdään jo ennen vanhan keittiön purkamista.

Huolellisella suojauksella varmistamme, että remontista ei aiheudu vahinkoa tai haittaa kodin pinnoille ja muu osa kodistasi pysyy mahdollisimman puhtaana koko keittiöremontin ajan. Asentajilla on myös viimeisimmät konstit pölyttömään asennukseen. Näin arki keittiöremontin keskellä sujuu mahdollisimman mutkattomasti.  

Kun olemme purkaneet vanhan keittiösi, huolehdimme poiskuljetuksesta ja oikeaoppisesta kierrätyksestä. Kierrätyksessä toteutamme kunnianhimoisia ympäristötavoitteita ja se koskee koko vanhaa keittiötäsi; kalusteita, kodinkoneita ja oheistuotteita. Myös kaikki pakkaus- ja rakennusjätteet viemme pois ja kierrätämme ne asianmukaisesti.

Suojaus, keittiö asennettuna, pölytön remontti, Puustelli

3 LVIS- sekä pohjatyöt

Keittiöremonttiin kuuluu lähes poikkeuksetta putki- ja sähkötöitä. Jokaisella paikallisella Puustelli-kauppiaalla on valtuutetut yhteistyökumppanit, jotka huolehtivat LVIS-töiden ammattitaitoisesta ja oikeaoppisesta sekä oikea-aikaisesta toteutuksesta.

2022_keittiöasennus_Harjavalta-1548_coll


Keittiön purkutöiden jälkeen tehdään tarvittavat, etukäteen sovitut pohjustustyöt uusittaville keittiön pinnoille; katto, lattia ja seinät.

Kun pintojen pohjatyöt ovat valmiit, voidaan aloittaa uusien pintojen asennustyöt. Puustellista saat kaikki remonttiin tarvittavat sisustustyöt sekä laadukkaat pinta- ja sisustusmateriaalit vaivattomasti samalla sopimuksella.

4 Keittiökalusteiden asennus

Keittiöremontti ja keittiökalusteiden asennus ei ole mikä tahansa remonttityö; sitä tehdessä pitää osata käsitellä materiaaleja ja tehdä työ niin, että lopputulos on esteettinen ja huoliteltu.

Keittiön ovien taakse kätkeytyy tänä päivänä myös paljon arkityöskentelyä helpottavia erikoiskalusteita, mekanismeja sekä sähköistettyjä osia. Keittiökalusteiden asennus onkin erityisosaamista, jonka tekemiseen tarvitaan ammattitaidon lisäksi myös oikeat työvälineet.  

Puustellin ISO 9001 -standardin mukainen laatujärjestelmä on tae sille, että vanhan keittiön purku, tilan remontointi ja uuden toimivan keittiön asennus sujuvat jouhevasti sovitun aikataulun ja kustannusarvion mukaisesti.

Puustelli takuut

Keittiökaluste on päivittäin näkyvä huonekalu. Siksi kalusteiden valmistuksen lisäksi asennustyön jäljellä on suuri merkitys. Puustellin ammattitaitoinen asennuspalvelu tuo turvallisuutta toteutukseen. Puustelli Group Oy antaa asennustyölle kahden vuoden takuun.

Viimeistelty ja huoliteltu asennus on aina keittiöremontin kruunu. Sillä varmistetaan, että lopputulos miellyttää silmää pitkänkin ajan kuluttua.

Puustelli-asentaja luovuttaa uuden keittiösi sinulle ja opastaa Sinua keittiösi käytössä ja huollossa. Näin voit nauttia uudesta keittiöstäsi levollisin mielin.

2022_keittiöasennus_Harjavalta-1564_coll