Esitteet

Esitteet


Ideakirja_2024_kansi

Tilaa IdeaKirja

Keittiö on suuri hankinta ja investointi. Sen valinnassa ei pidä hätiköidä. Ota siis mukava asento ja uppoudu IdeaKirjan maailmaan. IdeaKirja tarjoaa inspiroivia keittiökokonaisuuksia ja apua suunnitteluun. Saat siitä ideoita tyyleistä, mutta jokainen Puustelli-keittiö mitoitetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan.

Tilaa IdeaKirja kotiisi alla näkyvällä lomakkeella.

Miinus_Ekologinen_keittiö_2023_kansi

Ekologinen Miinus -keittiö

Ympäristöön voi vaikuttaa myös keittiöhankinnan yhteydessä. Toiveittesi mukaan räätälöidyn Miinus -keittiön materiaalit ja valmistustavat on valittu ympäristöä kunnioittaen. Ekologiset valinnat perustuvat tehtyihin tutkimuksiin ja hiilijalanjälkilaskelmiin. Kestävän ja innovatiivisen Miinus -keittiön ekologisuudesta ei siis tarvitse huolehtia erikseen, se on huomioitu jo etukäteen – koko keittiön elinkaaren ajalta.
Voit selata esitettä heti tai tilata sen suoraan kotiisi.

TailorMade_2021_kansi

TailorMade

Puustelli TailorMade-mitoitus mahdollistaa ergonomisen keittiötyöskentelyn jokaiselle meistä. Kolme työkorkeutta Low, Medium ja High, neljä säädettävää sokkelikorkeutta sekä toistakymmentä tasovahvuutta, viimeistelevät ergonomisen korkeuden äärimmäisen tarkasti.  Tämän lisäksi jokaisen keittiön 3D-linjat säilyvät virtaviivaisesti lukuisten mittavaihtoehtojen myötä.

Voit selata TailorMade -esitettä tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi.

MateriaalitOpas_2024_kansi

MateriaalitOpas

Käytännön toimivuus niin keittiössä kuin muuallakin kodissa syntyy hyvästä suunnittelusta ja oikeista materiaalivalinnoista. MateriaalitOppaasta löydät lisätiedot Puustelli-materiaaleista ja tuotteista. Hyödynnä sitä yhdessä IdeaKirjan kanssa.

Voit selata MateriaalitOpasta tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi.

MaterialGuide_2024_kansi

MaterialGuide

Bra planering och rätta materialval garanterar funktionaliteten såväl i köket som i hemmets andra rum. I MaterialGuiden hittar du mer information on Puustellis material och produkter. Använd dig av den tillsammans med Idéboken.

MoreOpas_2024_kansi

MoreOpas

MoreOpas tarjoaa nimensä mukaisesti ENEMMÄN! Kaikki oppaassa esitetyt tuotteet on valittu hyvin huolellisesti ja niiden yhteensopivuus Puustelli-kalusteiden kanssa on tehtaallamme huomioitu.

Voit noutaa esitteen lähimmästä myymälästäsi.

Nouda lähimmästä myymälästä

KoneetOpas_2024_kansi

KoneetOpas

KoneetOppaan tuotevalinnoissa on huomioitu jo valmiiksi, että koneiden valinta, myös Sinun keittiöösi, olisi mahdollisimman helppo ja vaivaton. Keittiön tyyliin tai kokoon katsomatta.

Voit noutaa esitteen lähimmästä myymälästäsi.

Nouda lähimmästä myymälästä

Täydellinen keittiöremontti

Täydellinen Keittiöremontti

Keittiöremonttiin ryhtyminen aiheuttaa monille harmaita hiuksia ja herättää tarpeetonta epävarmuutta. Mitä keittiöremontti maksaa? Kuka hoitaa asennuksen? Milloin remontti tulee valmiiksi? Tuleehan lopputuloksesta hyvä? Tämä opas antaa tyhjentävät vastaukset näihin ja moniin muihin keittiöremonttiin liittyviin kysymyksiin. Täydellinen keittiöremontti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

KalusteOhje_2024_kansi

Hoito- ja huolto-ohjeet

Noudattamalla näitä hoito- ja huolto-ohjeita varmistat takuun säilymisen sekä keittiön toimivuuden vuosiksi eteenpäin.Suosittelemme, että luet hoito-, huolto- ja käyttöohjeen huolellisesti. Näin saat parhaan hyödyn kalusteistasi ja varmistat kalusteiden toimivuuden sekä arvon säilymisen jatkossa.

Voit selata esitettä tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi.

Vihreä kirja kansi

VihreäKirja

Jokainen Puustelli-tuote on saatettu maailmaan vastuullisesti sen alkumetreiltä lähtien. Puustelli-tuotteet kuuluvat jo lähes kaikki myös M1-luokkaan, joka on sisäilmaluokituksen paras taso. Kalusteet ovat puhtaita, niissä ei ole hajuhaittoja, ne eivät aiheuta ärsytyksiä, eivätkä allergisoi. Puhdas sisäilma on terveydelle ensiarvoisen tärkeää.

Voit selata VihreäKirjaa tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi.