Keittiön muodot

Keittiötyypit


Keittiö teki vuosia sitten loikan omasta poterostaan kodin paraatipaikalle. Arkiset keittiötoiminnot loikkasivat siinä samalla ja ruoanlaitto kuuluu siihen olennaisesti. Toimivuuden ja turvallisuuden vuoksi ergonomia ja esteetön kulku lieden, vesipisteen ja kylmäsäilytyksen välillä on yhä tärkeää.

Toimivuustriangelit

Puustelli-keittiösuunnittelija on ammattilainen ja hän pitää huolen siitä, että toiminnallisuus toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteisen ensitapaamisen yhteydessä hän kirjaa kaikki toiveet ylös. Viimeistään keittiöergonomiaa pohdittaessa myös pääkokin on hyvä esittäytyä. Mahdollisimman monet asiat yhdessä keskusteltuna mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen. Sijaitsipa keittiö missä tahansa kodin sopukoissa, on tärkeintä huomioida, että siellä on turvallista valmistaa ruokaa ja miellyttävä työskennellä. Me osaamme tehdä Sinulle sellaisen. Siitä tulee mahdottoman Hyvä Olotila.

Hyvä olotila

Remontoitaessa tai uutta rakennettaessa on hyvä muistaa keittiön tärkein tehtävä. Sehän on ruoanvalmistus. Tarvitaan toimivuutta, ergonomiaa ja keittiötoiminnot kuten tähänkin asti. Tarvitaan laskutilaa ja työskentelytilaa ruokaa valmistettaessa. Samoin tarvitaan riittävästi laatikostoja ja säilytystilaa astioille, välineille ja ruokatarvikkeillekin. Jätteitäkin syntyy, joten lajitteluastioiden on oltava myös saatavilla. Kodinkoneiden tärkein valintakriteeri on energiatehokkuus.

Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi