Puustelli saareke keittiö

Juuso Mäkilähteen upea hirsikoti


Radiotoimittaja ja juontaja Juuso Mäkilähde tukeutui ensimmäisessä taloprojektissaan suunnittelun ammattilaisiin, koska halusi mahdollisimman toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden.

Puustelli saareke keittiö Mäkilähde

Juuso Mäkilähde tukeutui ensimmäisessä taloprojektissaan suunnittelun ammattilaisiin, koska halusi mahdollisimman toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden sekä selkeän linjan, joka jatkuu läpi talon. Talo onkin upeasti sisustettu ja täynnä tyylikkäitä ja loppuun saakka mietittyjä ratkaisuja toimivuudesta tinkimättä. Jokainen huone ja yksityiskohta on hiottu käyttötarpeen mukaan.

Talon rakennuttaminen alusta asti itse mahdollisti myös kalusteiden suunnittelun omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Koko talon kalustesuunnitelmat tehtiin Tammiston Puustellissa Henri Luminon ja Mäkilähteen oman sisustussuunnittelijan kanssa. Kotimaisuus, Puustellin hyvä maine sekä kalusteiden ja mekanismien pitkäikäisyys vaikutti kalustetoimittajan valintaan. Laaja mallisto, jossa Mäkilähteen mukaan ”vain taivas vaikutti olevan rajana”, teki vaikutuksen.

Puustelli saareke keittiö

Esimerkiksi saarekkeen takana olevien kaappien ovet on sävytetty Puustellin tehtaalla juuri heidän toiveidensa mukaan, mikä tekee keittiöstä upean katseenvangitsijan.

Perheessä tehdään paljon ruokaa, joten keittiön on oltava toimiva. Se onkin palvellut hyvin ja tarjonnut perheelle arjen luksusta kaiken ollessa käden ulottuvilla. Keittiössä puuhastelu on mukavaa ja vaivatonta. Kaikelle on oma paikkansa ja tilaa on riittävästi.

Puustelli saareke keittiö Mäkilähde

 

Mäkilähde on vaikuttunut keittiön toimivuudesta ja tyylikkyydestä; hän kehottaakin muita rakentajia ja remontoijia luottamaan rohkeasti suunnittelijaan – vaikka kunniaa visuaalisesti täydellisistä kalusteista ei voikaan ottaa silloin täysin itselleen!

"Olen vaikuttunut keittiön toimivuudesta ja
tyylikkyydestä; kehotankin siis rakentajia ja
remontoijia luottamaan rohkeasti suunnittelijaan."

 

Puustelli saareke keittiö Mäkilähde
Kullanväriset keittiön yksityiskohdat viimeistelevät harmonisen kokonaisuuden.