Paljonko keittiörmeontti maksaa?

Paljonko keittiöremontti maksaa?


Keittiöremonttien sisällöissä voi olla suuria eroja toimittajasta riippuen. Vähimmillään hinnat sisältävät pelkästään kalusteet, parhaimmillaan kaiken suunnittelusta asennukseen mukaan lukien esimerkiksi LVIS-työt sekä vanhojen kalusteiden purun ja kierrätyksen. Hintoja vertailtaessa onkin tärkeää huomioida, mitä kaikkea siihen kuuluu. 

Puustellilta saat halutessasi yhden sopimuksen ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun asti. Mielenrauhasi varmistamiseksi annamme takuun niin remontin aikataululle, tuotteille kuin asennuksellekin. 
 

Keittiöremontin hinta koostuu näistä asioista:

1. Vanhan purkaminen ja kierrätys
Vanhat kalusteet puretaan pois ja viedään kierrätykseen. Kannattaa huomioida, että pienemmätkin muutokset voivat aiheuttaa työtä myös välitilan tai lattian osalta. 

2. Pohja- ja pintatyöt
Purkutöiden jälkeen tehdään tarvittavat pohja- ja pintatyöt uusittaville keittiön pinnoille: katolle, lattialle ja seinille. 

3. Keittiökalusteet ja kodinkoneet
Keittiökalusteiden, tasojen, hanojen, altaiden ja muiden oheistuotteiden lisäksi kodinkoneet vaikuttavat olennaisesti uuden keittiön hintaan. Laatu maksaa, mutta myös kannattaa, sillä se kestää ja myös nostaa asunnon arvoa.

4. Keittiöremontin asennustyö
Asiantunteva keittiösuunnittelija osaa laskea keittiön hintaan kaikki mahdolliset työvaiheet, materiaalit ja tarvikkeet. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa panostaa myös osaavaan asentajaan. 

5. Putki-, sähkö- ja ilmastointityöt
Hinnassa pitää huomioida keittiöremontin mahdollisesti edellyttämät putki-, sähkö- ja ilmastointityöt. 

6. Välitilan pinnoitus ja viimeistelytyöt
Lopputuloksesta saadaan viimeistelty, kun laatoitus-, saumaus- ja silikonityöt sekä listoitukset tehdään huolella ja ammattitaidolla.

7. Keittiön koko
Luonnollisesti keittiön koko ja sen myötä esimerkiksi kalusteiden määrä vaikuttavat kokonaisuuden hintaan.

Keittiöremontin hinta


Keittiöremontin hinta esim. 5000 – 15 000 €

Kaipaako keittiösi päivittämistä? Tai oletko valmis käyttämään remonttiin omaa aikaasi? Aina ei tarvitse tehdä täyttä remonttia. Jos esimerkiksi kodinkoneet ovat kunnossa, jo pelkästään uusilla kaapeilla ja työtasoilla voi saada ihmeitä aikaan. Myös omalla työpanoksella voi säästää, kunhan omaa riittävästi osaamista. 

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?


Keittiöremontin hinta esim. 15 000 – 25 000 €

Kun keittiösi tarvitsee kattavaa remonttia, tällä budjetilla pärjää. Keittiön koko ja materiaalivalinnat tietysti vaikuttavat, samoin se, onko valmis tekemään osan työvaiheista itse. Vaikka esimerkiksi vanhan keittiön purkaisi itse, uusien kalusteiden asennuksesta kannattaa maksaa, koska tällöin varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja saa asennukselle myös takuun.

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa? välikuva


Keittiöremontin hinta esim. yli 30 000 €

Helpoin ja varmin tapa toteuttaa unelmakeittiö on teettää se alusta loppuun ammattilaisella. Tähän budjettiin mahtuu mukaan niin vanhan keittiön purku kierrätyksineen kuin uuden keittiön asennus- ja remontointityöt. Myös kalusteiden ja kodinkoneiden osalta riittää reilusti valinnanvaraa. Puustelli tarjoaa sekä aikataulu-, tuote- että asennustakuun. 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Muistathan, että keittiöremontista on mahdollista saada kotitalousvähennystä nimenomaan työn osalta. Vähennys kannattaa huomioida, kun lasket uuden keittiön hintaa.
 

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi