Paljonko keittiörmeontti maksaa?

Paljonko keittiöremontti maksaa?


Keittiöremontista puhuttaessa melko nopeasti ajaudutaan keskustelemaan siitä, paljonko keittiöremontti maksaa. Hinta on tänä päivänä myös asia, jolla keittiöitä näyttävästi markkinoidaan. Asiakkaan annetaan ymmärtää, että uusi keittiö on mahdollista hankkia jopa muutamalla tuhannella eurolla. Lupaus kuulostaa hyvältä ja siihen tekee mieli tarttua. On kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä hinnat todellisuudessa pitävät sisällään ja mitä itse asiassa on ostamassa.

Keittiöremontin hinta 4000–7000 euroa - keittiökalusteiden päivitys

Mikäli nykyisen keittiön kalusteet ja työtasot halutaan kokonaan uusia, yksittäinen kodinkone vaihtaa ja päivittää vielä allas tai hana, on keittiöremontin hinta yleensä 4000–7000 euroa. Kalustetoimituksen osalta kannattaa varmistaa, että kalusterungot on valmiiksi koottu sekä mekanismit ja esimerkiksi laatikoiden kiskot valmiiksi asennettu. Nämä varmistukset toimivat monesti myös laadun mittareina kalustetoimittajaa valittaessa.

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta 7000–14 000 euroa – uusitaan keittiökalusteet, kodinkoneet, allas, hana ja välitila

7000–14 000 euron budjetilla on mahdollisuus ostaa kalusteiden, kodinkoneiden, altaan, hanan ja välitilan lisäksi myös työtä. Vanhan keittiön purkutyöt jäävät asiakkaan itsensä tehtäväksi, mutta budjetin salliessa kannattaa ainakin kalusteasennus ostaa kalustetoimittajalta. Monesti kalusteasennusta vähätellään. Se on kuitenkin huolellista ammattilaisen työtä, jolle saa myös takuun. Keittiöasentajat käyvät kalustetoimittajan koulutukset, suorittavat sertifikaatit ja ovat pätevöityneet juuri kyseisten tuotteiden asentamiseen. Kalusteasennus on pikkutarkkaa työtä, joka kannattaa teettää ammattilaisella. Työstä on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hinta yli 14 000 euroa - koko keittiö uusiksi

Kun asiakkaan budjetti on yli 14 000 euroa, puhutaan monesti kokonaisvaltaisen keittiöremontin ostamisesta. Budjettiin voi sisällyttää uusien kalusteiden, työtasojen, kodinkoneiden ja oheistuotteiden lisäksi purku- ja poiskuljetustyöt, välitilan tasoitus- ja laatoitustyöt, listoitukset sekä remontti- ja pakkausjätteiden kierrätyksen ja poiskuljetuksen.

Tiesitkö, että kokonaisvaltaisia keittiöremontteja tehdään kaikista keittiöremonteista noin puolet?

Kokonaisvaltaisessa keittiöremontissa kalustetoimittajalta vaaditaan ihan erityistä osaamista. Eri työvaiheiden aikataulutus, purkutyöt, poiskuljetukset, kierrätys- ja jätekuljetukset, sisustustyöt, kalusteasennukset, LVIS-työt ja viimeistelytyöt on kaikki tehtävä ammattitaidolla. Kokonaisvaltaista keittiöremonttia ostaessa kannattaa olla tarkkana, ettei etsi palvelua väärästä paikasta. Jos yritys antaa tekemälleen työlleen takuun, esittelee remontoimiaan kohteita mielellään ja tietää etukäteen, ketkä juuri asiakkaan remontin tulevat toteuttamaan, täyttyvät luotettavan kumppanin tunnusmerkit.

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa? välikuva

Keittiöremontin hinta yli 20 000 euroa - Luksusta keittiöön

Yli 20 000 euron budjetin remontti sisältää esim. kaikkien yllä mainittujen materiaalien ja työvaiheiden lisäksi myös lattia- ja kattomateriaalien uusimista, mahdollisesti seinien purkutöitä, tapetointia ja jopa lämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyviä töitä. Kalusteissa ja kodinkoneissa riittää valikoimaa.

Asiantunteva myyjä on paras henkilö laskemaan, paljonko juuri sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa suunnitteluaika

Lähetä ajanvarauspyyntö Sinua lähinnä olevaan Puustelli-myymälään. Vahvistamme ajan Sinulle mahdollisimman pian.
Ajanvarauspyyntöni koskee:
Haluan
Markkinointilupa
Kun lähetät lomakkeen, keittiöasiantuntijamme voivat olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi