2022_keittiöasennus_Harjavalta-274_main-2

Keittiöasentaja – sertifioitu asiantuntija


Mistä tunnistaa hyvän keittiöasentajan?

Kokonaisvaltainen keittiöremontti on aina asiakaslähtöinen räätälöity kokonaisuus. Keittiösuunnittelijamme on kartoittanut asiakkaan tarpeet ja toiveet ja näiden pohjalta on laadittu tarkka suunnitelma uudesta keittiöstä ja sen remontointityöstä. Keittiöasentajille ja keittiösuunnittelijoille on vuosien mittaan syntynyt syvä luottamus, jonka avulla heidän on helppo työskennellä tiiminä, ja keittiöremontit valmistuvat suunnitellussa aikataulussa.

Keittiöasentaja työskentelee turvallisesti, lakisääteisesti ja ottaa työskentelyssään ensisijaisesti huomioon asiakkaan kodin.

Hyvän keittiöasentajan tunnistaa rautaisesta ammattitaidosta, ystävällisestä käytöksestä, hyvistä sosiaalisista taidoista ja siististä työasusta. Keittiöasentaja työskentelee turvallisesti, lakisääteisesti ja ottaa työskentelyssään ensisijaisesti huomioon asiakkaan kodin. Keittiöasentajalla on käytössään asianmukaiset työvälineet, jolloin asennustyön jälki on viimeisteltyä ja lopputulos on laadukas. Ammattitaitoinen keittiöasentaja aloittaa keittiöremontin aina kulkuväylien ja kohteen suojauksella. 

2022_keittiöasennus_Harjavalta-499_web


Keittiöasentajille järjestetään jatkuvaa koulutusta

Uudet keittiöasentajamme suorittavat aina ennen asiakaskohteisiin siirtymistä uusien asentajien koulutuksen, jonka jälkeen he sertifioituvat Puustelli-asentajiksi.

Koulutuspalvelumme kautta Puustellin keittiöasentajat kouluttautuvat säännöllisesti uudistuneiden tuotteiden sekä päivittyneiden työskentelymenetelmien, kuten kiinnitysratkaisujen ja sisustustuotteiden osalta. Koulutuksen kautta Puustellin keittiöasentajat saavat jatkuvasti ajankohtaista tietoa lainsäädännöstä sekä erilaisista säädöksistä, jotka koskevat remontointityötä.  Kaikki tuotteet teknistyvät, sisustusratkaisut uudistuvat ja ekologinen ajattelu on tullut osaksi myös keittiöasentajan työtä. Jatkuva koulutus antaa takuun siitä, että keittiöasentajilla on aina viimeisimmät tiedot käytössään. Näin me Puustellissa haluamme varmistaa, että asiakkaidemme keittiöt on oikein asennettu ja keittiön käyttö on turvallista myös vuosienkin kuluttua. 

Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme keittiön käyttö on turvallista vuosienkin kuluttua

Puustelli takuut

Täydellinen keittiöremontti on kymmenportainen matka

Täydellinen keittiöremontti aloitetaan aina myyjän ja keittiöasentajan yhteisellä tapaamisella, jossa käydään läpi toteutettava keittiösuunnitelma ja siihen kuuluvat remonttityöt. Ensimmäinen työvaihe on remontoitavan kohteen ja kulkuväylien suojaus. Sen jälkeen vanha keittiö puretaan ja toimitetaan lajittelukeskukseen, josta se kierrätetään.

Varsinainen remontti voi alkaa. Keittiö sähköistetään uudelleen, sisustustyöt tuottavat uudet kauniit pinnat. Rungot, tasot ja koneet asennetaan, LVIS-työt suoritetaan, jonka jälkeen keittiö on viimeistelytöitä vaille valmis. Ovien säädön ja remonttisiivouksen jälkeen keittiö on valmis luovutettavaksi. Luovutuksen yhteydessä asiakas saa asentajalta huolto- ja käyttöönotto-opastuksen uuteen keittiöön.

Asiakkaan halutessa keittiöremontti voidaan toteuttaa lähes pölyttömästi. Puustelli-asentaja osastoi remontoitavan tilan muusta asunnosta ja alipaineistaa sen. Tällöin estetään pölyn ja pienhiukkasten leviäminen muualle huoneistoon ja vältetään ylimääräinen työläs siivoaminen. Pintojen hionnan yhteydessä ilmaan kulkeutuva pöly saattaa myös vaurioittaa arvoesineitä ja huonekalujen herkkiä pintoja. Ainoastaan huolellisesti toteutetulla alipaineistuksella voidaan hallitusti suojata remonttikohde ja rajata pöly tiloihin, joissa se ei aiheuta haittaa.

Puustellin keittiöasentajat saavat asiakkailta paljon kiitosta

Asiakkaiden tyytyväisyyttä keittiöasentajaa ja hänen tekemäänsä asennustyötä kohtaan mitataan jatkuvasti NPS-tutkimusmenetelmällä. Vuodesta toiseen keittiöasentajat ylittävät asiakkaidensa odotukset ja asiakkaat suosittelevatkin asentajiamme vuolaasti ystävilleen ja lähipiirilleen.