Keittiökalusteiden hinta

Keittiön hinta


Moni uudesta keittiöstä haaveileva pohtii, mitä uusi keittiö maksaa. Uuden keittiön hintaa voi miettiä osiensa summana. Kun keittiö uusitaan kokonaan, sisältää se seuraavat hinnan kannalta oleelliset osa-alueet: keittiökalusteet, kodinkoneet, oheistuotteet kuten altaan, hanan, valaisimet ja pistorasiat sekä kalusteiden asennustyön sekä remontti- ja LVIS-työt.

Kokonaisuuden kannalta suurin kustannus syntyy yleensä aina keittiökalusteista.

Moni asiakas vertailee eri toimijoiden verkkosivuillaan ilmoittamia keittiöiden hintoja. On kuitenkin aina hyvä pysähtyä tarkastelemaan, mitä ilmoitettu hinta pitää sisällään.

Alla olevien esimerkkikeittiöiden kalustehinnat pitävät Puustellissa sisällään:  

  • Kalusteet, vetimet, työtasot, sokkelit ja säätöjalat
  • Ovet ja rungot, jotka on varustettu helposti säädettävin saranoin. Lisäksi niissä on vaimennin, joka sulkee oven äänettömästi
  • Rungot ovat aina nauhoitettu ympäri, ettei kosteus pääse pinnan alle
  • Laatikot avautuvat täysin ja myös niissä on liikettä hidastava vaimennin
  • Kuljetus- ja vakuutuskustannukset
  • Kalusteiden sisäänkanto
Keittiökalusteiden hintaesimerkkejä
Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Suunnittelupalvelu
Mietitkö mitä uusi keittiösi maksaisi?

Keittiösuunnittelijamme ovat asiantuntijoita – ei vain keittiöiden suunnittelussa vaan myös keittiöremontin toteutuksessa ja budjetoinnissa. 
Hyvin suunniteltu on meillä Puustellissa myös tarkkaan laskettu.

Keittiökalusteiden hintaan vaikuttaa moni seikka, erityisesti keittiön muoto, koko sekä materiaalivalinnat

Keittiön koko ja muoto

Keittiön koko ja muoto vaikuttavat suuresti siihen kuinka paljon keittiökalusteet maksavat. Kerros- ja rivitaloissa on monesti II- keittiö eli kalusteita on kahdella suoralla seinällä. II-keittiö on hieman edullisempi kalustaa kuin L-keittiö, koska L-keittiössä kulmakaappiin halutaan monesti ergonomisia ja käyttömukavuutta lisääviä mekanismeja. 

U-keittiössä kalusteita on kolmella vierekkäisellä seinällä ja hyödynnettäviä kulmia on kaksi. U-keittiössä kalusteita on monesti metrimääräisesti L-keittiötä enemmän ja mikäli molemmat kulmakaapit varustellaan mekanismeilla, keittiökalusteiden hinta on jonkin verran L-mallin keittiötä kalliimpi. Kulmakaappiin on toki tarjolla myös hylly- sekä karuselliratkaisuja, joita hyödyntämällä keittiökalusteiden hinta jää edullisemmaksi.  

Saarekekeittiö on tällä hetkellä erityisen suosittu etenkin uudiskohteissa. Saarekekeittiössä yksi seinä voi olla niin kutsuttu komeroseinä, jolloin monet keittiön toiminnot on sijoitettu saarekkeeseen. Saarekekeittiöt ovat monesti kooltaan suuria ja niihin mahtuu paljon niin kalusteita kuin mekanismejakin ja siksi niiden kalustehinta on yleensä muita keittiömuotoja kalliimpi.

Keittiökalusteiden hintaan vaikuttaa oleellisesti myös valitut materiaalit.

Meillä Puustellissa erilaisia kalusteovia on tarjolla satoja erilaisia, joista kaikki valmistetaan omalla kalustetehtaalla Harjavallassa. Kun uusi keittiö halutaan toteuttaa kustannustehokkaasti, valitaan yleensä ovimateriaaliksi melamiini. Puuovet tehdään suomalaisena käsityönä ja niiden valmistaminen pitää sisällään kymmeniä erilaisia työvaiheita. On siis täysin luonnollista, että puuovet maksavat muita kalusteovia enemmän. 

Takuuaika ja raaka-aineiden laatu

Keittiökalusteiden hintavertailussa huomio kannattaa kiinnittää myös valmistajan tarjoamaan takuuaikaan. Puustelli-kalusteet on tehty kestämään aikaa ja kulutusta. Puustelli-tuotteiden toimivuustakuu on 10 vuotta. Tuotekohtaiset mekanismeille myönnetyt takuut ovat parhaimmillaan jopa 30 vuotta.

Puustelli-tuotteiden suomalaisuusaste on peräti 85%. Tiedämme siis tarkkaan, mitä Puustelli-materiaalit ovat ja miten näistä parhaista, puhtaista materiaaleista valmistetaan turvallisia ja puhtaita kestävän kehityksen Puustelli-tuotteita, joilla on paras sisäilmaluokitus M1.

Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi