Puustelli Projektimyynti

Projektimyynti


Haluaisitko kumppaniksesi kalustealan johtavan toimijan sekä kaiken kattavan palvelukokonaisuuden?

Puustellin projektimyynti palvelee ammattiasiakkaita; rakennusliikkeitä ja taloteollisuutta.

Pitkän historian ja tietotaidon siivittämänä olemme kehittäneet ammattirakentajille ainutlaatuisen tuote- ja palvelukonseptin. Puustelli Pro kattaa koko palveluketjun suunnittelusta asennukseen. Mallistoon kuuluvien tuotteiden ja palveluiden lisäksi saat meiltä ennenkuulumattoman logistiikan, jossa kaikki malliston tuotteet toimitetaan kerralla rakennuspaikalle.

Referenssit

Ota yhteyttä - ammattiasiakas

TUOTEKIRJASTOT

yhteystiedot  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puustelli Pro tuote- ja palvelukokonaisuus
Suunnittelu ja asukasmuutokset
Suunnittelu ja asukasmuutokset

Voit huoletta kääntyä puoleemme rakennuskohteiden kalustesuunnittelussa. Me varmistamme, että kalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet on suunniteltu ergonomisesti oikein ja ne sopivat saumattomasti yhteen.

Sovittaessa huolehdimme myös asukasmuutosten toteuttamisesta rakennusprojektin aikataulussa, varmistamme muutostöiden soveltuvuuden kohteisiin ja vastaamme niiden vaatimista tarkistusmittauksista.

Harppipiirros
Mittaukset, tiedottaminen ja työmaakäynnit

Oikea mitoitus on yksi onnistuneen kalustetoimituksen peruspilareista. Ammattilaisemme tekevät lopullisen mittatarkastuksen puolestasi. He varmistavat paikan päällä, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon.

Tiedonkulun varmistamiseksi olemme kehittäneet toimituksiimme ja kohteiden luovutuksiin sähköisen seurantajärjestelmän. Säännölliset työmaapalaverit varmistavat toimituksemme oikea-aikaisuuden ja sujuvuuden.

Kalusteasennus ja keittiön käyttöönotto, Puustelli
Asennustyöt

Puustelli-asennus tehdään aina takuutyönä koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta.

Kun asennus on valmis, jäljellä on vain asennustyön hyväksyminen. Samalla luovutamme keittiön tarvitsemat huoltohoito- ja takuuasiakirjat.

Tarvittaessa koulutamme yrityksesi omat asentajat Puustellin tuotteisiin tehtaamme koulutustiloissa.

Harppipiirros
Tuotekirjastot suunnittelijoille

Puustellin ammattilaisille suunnatut objektikirjastot (BIM) ovat nyt ladattavissa Revit- ja Archicad-ohjelmiin.

Sertifikaatit nosto
Sertifikaatit

Puustellin kaikki palvelut ovat kansainvälisen ISO-sertifioinnin piirissä. Sertifikaattimme kattavat sekä laadunhallintajärjestelmät (ISO 9001) että ympäristöjärjestelmät (ISO 14001).

Mallistoon kuuluvien tuotteiden ja palveluiden lisäksi saat meiltä ennenkuulumattoman logistiikan, jossa kaikki valmistamamme tuotteet, kodinkoneet sekä kalusteiden oheistuotteet toimitetaan kerralla rakennuspaikalle.

Projektikohteissa kalusteiden toimitus sujuu kaikkein joustavimmin, kun sen jokainen työvaihe on ammattilaisten käsissä heti ensitapaamisesta alkaen. Osaava henkilökuntamme on keittiösuunnittelun ammattilaisia, joilla on lisäksi kokonaisvaltaisen projektinhoidon opinnot takataskussaan. He pitävät langat käsissään koko projektin ajan, suunnittelusta vuosikorjauksiin.

 

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan