Puustelli myymälät

Puustelli – paras osa kotia


Myrkytön tuotantomme varmistaa, että Puustelli-tuotteita on turvallista valmistaa, niitä on turvallista käyttää ja elinkaarensa päättyessä kalusteet tai sen osat voi myös käyttää uudelleen, kierrättää tai hävittää turvallisesti polttamalla. Puustelli-keittiö valmistetaan aina yksilöidysti ja asiakkaan tilauksen mukaisesti. Suuriin määriin tähtäävää sarjatuotantoa ei Puustellissa ole.

Puustelli-myymälät

Puustelli-myymälät eivät ole mitä tahansa putiikkeja, vaan kalustealaan erikoistuneita myymälöitä, jotka voivat tarjoavat asiakkailleen valtakunnan parasta sekä erittäin asiantuntevaa ja ammattitaitoista kokonaispalvelua suunnittelusta asennukseen. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija. Me olemme.

Puustellin yrittäjät

Franchising-toiminta mahdollistaa erittäin modernin ja joustavan tavan työskennellä yhdessä. Puustellin laadunhallintajärjestelmä ISO 9001 on poikkeuksellisen laajan laatusertifioinnin hyödyt ulottuvat Puustelli-myymälätoimintoihin asti, johon myös Puustelli-asennuskeskukset toimintoineen kuuluvat. Tuotteiden ja palveluiden laadusta hyötyy luonnollisesti asiakkaamme kouluttautuneiden ja osaavien myyjiemme, heidän huipputyökalujensa myötä. Puustellissa Myymälähenkilökunta on tiiviissä yhteistyössä tehtaan henkilökunnan kanssa. Yhteistyö on läheistä ja hyvin perheenomaista.

Puustellin poikkeuksellisen laaja ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä ulottuu myös koko myymälätoimintaan aina Puustelli-asennuksia myöten. Puustelli tarkoittaa tässäkin laatua.

Puustelli-myymälöiden suunnittelussa ja ulkoasussa näkyy suomalaisen, laajasti kansainvälistä mainetta niittävän dSign -suunnittelutoimiston kädenjälki.

Puustellin myyjät

Tämän päivän keittiössä on innovatiivisia materiaaleja ja paljon kodin tekniikkaa. Ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan pitää hallita montaa remontointiin liittyvää kokonaisuutta. Joustava asioiden eteneminen vaatii suunnittelijalta monen pienemmän kokonaisuuden yhteishallintaa toimivan ja ergonomisen keittiösuunnittelun sekä materiaalitietouden lisäksi. Valintoja tehdessä rakennuksen historiaan liittyvä saattaa olla hyvinkin merkityksellistä.

Keittiöammattilaisen pitää myös tuntea remontointia koskevat lait sekä säädökset ja niissä tapahtuvista muutoksista on oltava perillä koko ajan. Lupa-asiat ja Ilmoitusvelvollisuudet on muistettava hoitaa kuntoon. Kokonaisuuden hallinta ja matka ensitapaamisesta valmiiseen keittiöön vaatii laaja-alaista osaamista.

Jatkuva ammattitaidon kehittäminen on yksi Puustellin kulmakivistä ja siksi jokainen Puustelli-myyjä on samalla hyvin kouluttautunut remonttiasiantuntija. Kahden vuoden aikana tapahtunut systemaattinen koulutus on antanut jokaiselle puustellilaiselle lisävarmuutta omaan työhönsä. Kouluttajat olivat rakennusalaan ja keittiösuunnitteluun perehtyneitä ammattilaisia sekä sisustuksen kansainvälisiä huippuosaajia. Tutkinnosta jaettiin myös todistukset. Puustellin ammattilaiset toimivat remonttiasioiden äärellä päivittäin.

Huipputyökalut käytössä

Huipputyökalut käytössä

Puustelli-myymälöiden suunnitteluohjelma on integroitu suoraan tehtaamme tietokantaan. Viimeisimmät tuote- ja materiaaliuutuudet päivittyvät järjestelmäämme ja samalla myös myymälöidemme suunnitteluohjelmaan 3-4 kertaa vuodessa, joskus useamminkin. Näin Puustelli-asiakas on heti etulyöntiasemassa ja saa uusimpia eurooppalaisia virtauksia keittiöönsä. Missään muussa myymälässä ei vastaavaa mahdollisuutta ole.