Puustelli tehdasalue 2020

Puustelli Group Oy


Puustelli Group Oy on suomalainen, korkealaatuisten kodin kiintokalusteiden valmistaja sekä kokonaisvaltaisiin remontteihin erikoistunut täydenpalvelun tuottaja. Puustelli on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja ja Puustelli Suomen ostetuin* keittiömerkki jo vuodesta 1983 alkaen. 
* Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimukset 1983-2021

Suomalaisia laatukeittiöitä jokaiselle

Puustelli valmistaa korkealaatuisia kiintokalusteita koko kotiin sekä toteuttaa remontit valmiiksi kokonaisuuksiksi ALL Inclusive -konseptilla. Moderni kalustetehdas sijaitsee Harjavallassa samalla paikkakunnalla ja samalla tontilla, johon emoyhtiö Harjavalta Oy perustettiin jo yli 100 vuotta sitten.

Puustelli on kalustetoimialan ekologinen esikuva ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Tutkitusti ekologinen Miinus-keittiö on tästä konkreettinen esimerkki. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Puustelli Group Oy kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Kastelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 544 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa n. 1200 henkilöä.

Puustelli on myös vahvasti kansainvälistyvä organisaatio. Kalusteita myydään omien erikoismyymälöiden kautta Suomen lisäksi Ruotsiin ja Baltian maihin. Puustellin Miinus-kalusteita viedään lisäksi Yhdysvaltoihin.