Puustelli U-keittiö

Pilven kevyt, hempeän romanttinen


Tässä trendikkäässä keittiössä on hiljainen kuiskaus maalaisromantiikkaa ja iso ripaus moderniutta! Seesteinen tunnelma syntyy vaaleista sävyistä yhdistettynä kauniisiin luonnonmateriaaleihin. Kiiltelevät messinkiset yksityiskohdat ovat piste i:n päälle ja tuovat keittiöön loisteliasta tunnelmaa.

U-mallinen keittiö on tehokas toiminnoiltaan ja suuri säilytystiloiltaan. Tässä keittiössä mahtuu koko perhe kokkaamaan samaan aikaan.

Keittiösuunnittelussa kalusteiden on hyvä noudattaa kodin muuta tyyliä, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen eikä päälle liimattu. Vaikka tämä
keittiö on moderni, leikittelee se samoilla elementeillä kuin talon henki. Ristikkoikkunat ja keveät kapeakehysovet sopivat tyyliltään saumattomasti
yhteen. Vaalea keittiö kylpee ikkunaristikoiden läpi siivilöityvässä luonnonvalossa.

Hyvässä keittiösuunnitelmassa on monia oivaltavia yksityiskohtia.

Puustelli U-keittiö

Keittiön tasoihin on integroitu kekseliäästi WoodX- baaripöytä niemekkeeksi ja vieläpä keskelle keittiötä.

Puustelli U-keittiö aamiaiskaappi

Vaikka tasotilaa onkin hulppeasti, keittiöön on raivattu tilaa myös leveälle aamiaiskaapille, jonne pienkoneet saadaan piiloon ja keittiö näyttää aina huolitellulta.

Puustelli U-keittiö hana avohylly

Yläkaapittomassa keittiössä allasseinälle on kiinnitetty avohyllyt silmänruoaksi. Hyllyjen esineistö ja astiat määrittävät tilan tunnelmaa. Esineitä vaihtamalla voi vaivatta muuttaa keittiön tunnelmaa vaikka vuodenaikojen mukaisesti.
Tason alapintaan kiinnitetty allas helpottaa keittiön puhtaanapitoa, kun tasopinnalla ei ole ylimääräisiä saumoja.

 

Puustelli U-keittiö