Kylpyhuoneet

Puustelli-kylpyhuone


Puustelli-kylpyhuoneessa aamu alkaa mukavasti. Suihkun jälkeen peilikuvassa näyttäytyy heti pirteämpi minä. Kaapinoven avaus tai laatikkoon kurkistus piristää lisää, sillä kaikki on hyvässä järjestyksessä. Hammasharjat, purkit ja purnukat ovat heti nähtävillä ja helposti saatavilla. So Fresh!

Puustelli-kylpyhuone

Kylpyhuone on yksityisaluetta, jossa jokaisen aamurutiinit alkavat omalla tavallaan. Mikä onkaan sen parempaa, kun aamukiireessä kaikki tarpeellinen on helposti saatavilla. Kylpyhuone kaipaa yksilöllistä suunnittelua valaistuksineen aivan kuin mikä tahansa muukin huone. Toimivuus ja turvallisuus ovat perusarvoja. 

Puustelli-kylpyhuonekalusteista mieluisa kalusteratkaisu löytyy varmasti, sillä materiaaleja ja värejä on yltäkyllin. Mitoituskaan ei ole esteenä, sillä valtakunnan tarkin mitoitus mahdollistaa jokaiseen tilaan sopivat kalusteet allaskalusteista aina korkeisiin kaappeihin. 

Runkomateriaalit

Puustelli-runkomateriaaleissa on eri vaihtoehtoja kalustamistilanteesta riippuen. Kuivaan saniteettitilaan sopivat melamiinipintaiset lastulevyrungot, jotka nauhoitetaan ympäri. Runkovärejä valkoisen lisäksi on useita. Hieman enemmän kosteutta kestävä melamiinirunko on valkoinen ja lasernauhoitettu kauttaaltaan.

Innovatiivinen ja patentoitu 

Puustelli on kehittänyt kylpyhuoneisiin myös innovatiivisen runkoratkaisun, jollaista ei toista ole. Kylpyhuonekalusteissa runkomateriaalina on yleensä melamiinipintainen lastulevy. Puustelli-biokehä korvaa tämän levymateriaalin. Edut ovat kiistattomat. Kehärakenne on biokomposiittia, joka ekologinen, täysin kierrätettävä, se kestää 100% vettä ja formaldehydipitoisuus on 0%. Kehän ulkosivujen design-kuosi sopii moneen eri tyyliin. Kosteaan tilaan Puustelli-biorunko on ainutlaatuinen valinta. Ovimateriaalin valinta onkin se, mihin on syytä kiinnittää huomiota, kun kalusteen paikkaa suunnitellaan.

Asennusvalmiita ratkaisuja

Puustelli-kylpyhuonekalusteet ovat asennusta vaille valmiita, valmiiksi koottuja, tasot valmiiksi mitoitettuna ja altaiden upotukset huomioituna. Valaisimet ja pistorasiat tulevat suunnitelmien mukaisina. Kaikki kalusteet sulkeutuvat äänettömästi ja pehmeästi. Laatikostoissa käytämme mekanismien aateliin kuuluvia LegraBox-laatikoita. Puustelli-kalusteet eivät aiheuta myöskään sisäilmaongelmia. Kaikki kerralla kotiin toimitettuna ja sisälle kannettuna. 

Muut tilat
Säilytyskalusteet
Säilytyskalusteet

Puustelli-säilytyskalusteet voidaan sovittaa kotona sinne, missä säilytystilaa ja järjestystä kaivataan. Limittäin liukuvat ovet avautuvat kevyesti. Säilytyskalusteet valmistetaan mitat, materiaalit ja varusteet räätälöitynä eri käyttötarkoituksia varten. Kalusteet voidaan myös valita valmiiksi suunniteltuina kokonaisuuksina.

Kodinhoitohuoneen kalusteet - Puustelli
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneesta tulee kuin itsestään likapyykkien keräys-, lajittelu- ja pesupaikka sekä samalla toki puhtaiden vaatteiden jälkikäsittely-, silitys- ja mankelointipaikka. Kodinhoitohuone monine toimintoineen kaipaa huolellista suunnittelua, jotta toimivuus ja ergonomia toteutuvat myös siellä.

WoodX ruokailuryhmä
Ruokailuryhmät

Tyylikäs keittiökokonaisuus syntyy lukemattomista yksityiskohdista. Samat kestävät materiaalit eri tuotteissa löytävät Puustelli-keittiössä toisensa ja yhdistävät tilan harmoniseksi ja hurmaavaksi tilakokonaisuudeksi ilman soraääniä. Ruokailuryhmät ovat tästä mainio esimerkki.