Keittiöremontti

Keittiöremontti


Elämäsi helpoin keittiöremontti ja kaikki mitä sinun tarvitsee siitä tietää. Puustelli on ollut maamme ostetuin ja arvostetuin keittiöunelmien toteuttaja nyt jo yli 37 vuoden ajan. Toteutamme vuosittain yli 6000 keittiöremonttia. Teemme mielellämme myös sinun täydellisestä keittiöstäsi totta. Helposti ja luotettavasti totta kai.

Miksi tehdä keittiöremontti?

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä tiloista. Yleisimmin keittiöremontilla tavoitellaan keittiön parempaa toimivuutta perheen tarpeet huomioon ottaen. Toimivan keittiön kulmakivinä voidaan pitää riittävää taso- ja säilytystilaa, oikein sijoiteltuja toimintoja sekä laadukkaita kodinkoneita. Keittiössä tasoihin kohdistuu suurin kulutus, joten niiden valintaan kannattaa keittiöremontin yhteydessä panostaa. Kun keittiön toiminnot on sijoiteltu oikein, keittiössä toimiminen on tehokasta ja miellyttävää. Astianpesukonetta on mukava tyhjentää, kun astioille on varattu tila lähellä sijaitsevista seinäkaapeista ja laatikostoista. Laadukkaat kodinkoneet mahdollistavat helpon ruoanlaiton ja niiden avulla on myös mahdollisuus säästää ruoanvalmistukseen käytettävää aikaa. Riittävät säilytystilat helpottavat keittiön pitämistä siistinä. Kun kaikelle on paikkansa, ei tasoille kerry ylimääräisiä tavaroita.

Keittiöremontin lähtökohdat

Oman arjen havainnointi on tärkeää, kun aloitetaan uuden keittiön suunnittelu. Mitä juuri teidän keittiössänne tapahtuu? Osallistuuko ruoanvalmistukseen yksi vai useampi henkilö? Leivotaanko teidän keittiössänne paljon? Onko perheellä tarvetta jopa kahteen astianpesukoneeseen arjen kiireitä helpottamaan?  Keittiöremontin lähtökohtana ja suunnitelmien perustana pidetään juuri teidän keittiöönne kohdistuvia tarpeita ja toiveita.

Joskus asiakkaat pitävät keittiöremontin lähtökohtana listaa asioista, jotka nykyisessä keittiössä mättää. Tämä lista kannattaa laatia ajan kanssa, sillä kaikki asiat eivät tule ilmi päivittäin. Esimerkiksi pullaa leipoessa saatetaan huomata, että tasotilaa ei ole riittävästi. Osa ongelmakohdista tulee sen sijaan eteen päivittäin; jätteiden lajittelu on vaikeaa, koska roskavaunussa ei ole riittävästi tilaa lajittelulle.

Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi