Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut


Me Puustellilla haluamme panostaa siihen, että kanssamme asioiminen olisi mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Olemme kehittäneet käyttöösi erilaisia digitaalisia palveluita, jotta pystyisimme palvelemaan sinua ajasta ja paikasta riippumatta parhaalla mahdollisella tavalla.

Digitaaliset palvelut
Keittiögalleria_nosto_672x400
Keittiögalleria

Pohjoismaiden suurimmassa keittiögalleriassa pääset kurkistamaan oikeisiin valmistamiimme keittiöihin. Voit valmistautua keittiösuunnitteluun tutustumalla jo toteutuneiden keittiöiden parhaisiin ideoihin tai hakemalla inspiraatiota värimaailmaan.

Galleriassa voit poimia parhaat ideat tallentamalla ne suosikkeihisi ja innostua keittiösuunnittelusta!

 

Showroom_karuselli
Puustelli Virtual Showroom

Koe ainutlaatuinen tapa tutustua upeisiin keittiöratkaisuihimme vaivattomasti omalta kotisohvaltasi. Puustelli Showroom tarjoaa interaktiivisen matkan inspiroiviin keittiöihin. Voit tutustua erilaisiin mekanismeihin, materiaaleihin sekä muihin ratkaisuihin vain napin painalluksella.

Liity mukaan digitaaliseen keittiöseikkailuun Puustelli Showroomissa. Tervetuloa keittiömyymälöiden uuteen ulottuvuuteen!

Keittiösimulaattori
Keittiösimulaattori

Puustellin keittiösimulaattorissa pääset suunnittelemaan juuri omiin mieltymyksiisi perustuen keittiön. Voit vaihtaa eri pintojen materiaaleja ja värejä ja jatkaa suunnittelua loputtomasti.

Valmiin suunnitelman voit jakaa sähköpostilla itsellesi, puolisollesi tai vaikka lähettää yhteydenottopyynnön suoraan myyjälle.

Suunnittelutapaaminen_etänä_nosto_672x400
Suunnittelutapaaminen etänä

Haluatko aloittaa uuden keittiön suunnittelun kotisohvaltasi? Myymälöissämme on valmiudet aloittaa suunnittelu kanssasi etäyhteyksin. Virtuaalinen kohtaaminen myyjän kanssa on nopea ja tehokas tapa hoitaa ensimmäinen suunnittelutapaaminen.

Voit varata suunnitteluajan ja myyjämme on tämän jälkeen sinuun yhteydessä.

ShowRoom_nosto_672x400
Vertex Showroom

Pystymme esittelemään sinulle suunnittelemamme keittiön paitsi printtikuvina, myös jakamalla 3D linkin palveluun, jossa pääset itse rauhassa tutustumaan suunnitelmaan pyörittelemällä sitä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Voit liikkua keittiösuunnitelmassa, kuin pelimaailmassa ja nähdä suunnitelmasi yksityiskohtaisesti.

AR_applikaatio_beta_nosto_672x400
Puustelli AR

AR eli täydennetty todellisuus on teknologia, joka mahdollistaa lisätyn digitaalisen sisällön näyttämisen todellisen ympäristön päälle. Puustellin AR-applikaatiolla voit sovittaa valmiita keittiöitä puhelimen näytöllä omaan kotiisi sekä mitata oma keittiötilasi. Tulevaisuudessa sovellus mahdollistaa myös räätälöityjen keittiöiden esittelyn.

Saatavilla toistaiseksi vain Android-puhelimille englanniksi.

MyPuustelli_nosto_672x400
MyPuustelli

MyPuustelli on henkilökohtainen sähköinen palvelu keittiöösi liittyvien tietojen ja dokumenttien jakamiseen ja Puustellilta tapahtuvaan tiedottamiseen. Sivustolta voit nähdä tilauksesi etenemisen ja saat ilmoituksen toimituspäivän vahvistumisesta, ja siitä miten toimitukseen tulee valmistautua.

MyPuustellin aineisto säilyy palvelussa myös sen jälkeen, kun olet saanut toimituksesi ja voit tarvittaessa palata sen sisältöön.

Verkkokauppa_nosto_672x400
Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman lisävarusteita ja varaosia keittiöösi. Verkkokaupan valikoimassa on mallistomme suosituimmat vetimet, valaisimet ja hanat. Löydät valikoimasta myös kalusteisiimme sopivat laatikonvarusteet sekä paljon muuta.

Voit tilata lisävarusteet haluamaasi paikkaan noudettavaksi tai kotiisi toimitettuna.