Puustelli L-keittiö cashmere

Ylellinen ja pehmeä Cashmere


Skandinaavinen koti on tunnettu linjakkuudestaan, vaaleudestaan ja luonnon sävyistä sisustuksessa. Ei siis ihmekään, että pehmeä ja luonnollinen cashmere on noussut yhdeksi myydyimmäksi sävyksi toteuttamissamme keittiöissä sekä muissa kodin kiintokalusteissa. 

Cashmere on sävyjen kameleontti ja toimii varmasti pitkään keittiösävyjemme suosikeissa.

Suuren remontin läpi käyneen kodin sisustuksen teema oli skandinaavinen minimalismi ja luonnollisuus. Materiaalit valittiin luonnon sävyistä, johon cashmere valikoitui monipuolisuudellaan. Se istuu juuri täydellisesti sävymaailmaltaan skandinaaviseen tyyliin tuoden samalla lämpöä skandikotien muuten tyypilliseen mustavalkoiseen sävymaailmaan.

Cashmere istuu niin tumman kuin vaaleammankin sisustuksen pariksi. Tähän keittiöön cashmeren sävyisten ovien pariksi valittiin valkoinen kvartsitaso raikastamaan keittiön kokonaisilmettä.
 

Puustelli L-keittiö cashmere


Tämän kodin ovena on mattapintainen MDF Cashmere satin, joka on nimensä mukaisesti sävyltään sekä myös tuntumaltaan ylellinen ja pehmeä. Perheen mukaan yksi tärkeä valintakriteeri Cashmere-ovelle oli laadukkaan tuotteen pitkäikäisyys ja sävyn ajattomuus.

- Keittiötä kun ei ihan joka vuosi uusita, perhe toteaa.

Puustelli L-keittiö cashmere
Mikäli haluat varmistaa kotisi sävymaailman punaisen langan, voit valita keittiön oven kanssa saman sävyn ja materiaalin esimerkiksi kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen tai vaikka olohuoneen piironkiin, kuten tässä kodissa toteutettiin.