Keittiöremontti Puustelli-rahoituksella

Keittiöremontti Puustelli-rahoituksella - enemmän pelivaraa keittiöunelmille


Keittiössä tapahtuu; se on paljon muutakin kuin huone kotitöiden tekoon ja säilyttämiseen.
Yhteinen ruokailu on tärkeää ja ruoanlaitto parhaimmillaan kiireetöntä käsin tekemistä. Kiireisen arkipäivän pelastaa nykyaikaisesti varustetut uunit, nopeat mikrot ja monipuoliset kylmälaitteet. Keittiössä ollaan yhdessä. Siellä iloitaan ilot ja surraan surut. Muistellaan menneitä ja suunnitellaan tulevia. Luetaan läksyt ja istutaan iloista iltaa ystävien kera.

Kodin käytetyimmän huoneen kalusteiden on oltava elämänkestäviä, kauniita ja käytännöllisiä. Keittiöön satsaavat nykyään kaikki, ja ruoanlaittoa rakastaville se on sydämenasia. Uuden keittiön on tarkoitus palvella käyttäjiään kymmenen, jopa 20 vuoden kuluttua. Jotta sinun ei tarvitsisi tyytyä missään valinnoissasi kompromisseihin, kannattaa tutustua Puustelli-rahoituksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Keittiöremontin rahoitus osana palvelua

Rahoitus kuuluu olennaisena osana keittiösuunnittelijan sinulle tarjoamaan palveluun. Rahoituksen avulla sinun on mahdollisuus toteuttaa suuretkin keittiöunelmat pienellä kuukausimaksulla. Puustellin asiakkaista noin puolet toteuttaa keittiöremontin rahoituksella.

Rahoituksen avulla sinun on mahdollisuus toteuttaa suuretkin keittiöunelmat pienellä kuukausimaksulla.

Puustelli ja OP Yrityspankki Oyj tarjoavat keittiöremontillesi rahoituksen. Rahoitussopimus tehdään keittiösuunnittelun yhteydessä oman Puustelli-myyjän kanssa eikä erillistä asiointia pankissa tarvita. Saadaksesi keittiöremontillesi rahoitusta et tarvitse vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä. Rahoituspäätöksen saat heti, kun hakemus on täytetty.

Rahoitussopimukseen saat aina 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Sopimuksen mukainen lasku tulee vasta toimituksen yhteydessä, jolloin voit päättää maksatko kaiken kerralla, erissä vai pidätkö lyhennysvapaita kuukausia elämäntilanteesi mukaan. Maksuaikaa on jopa 7 vuotta ja halutessasi voit milloin tahansa maksaa koko summan pois, ilman lisäkuluja.

Rahoituksen tarjoamat hyödyt:

  • Selkeä ja joustava rahoitusratkaisu, johon on mahdollisuus saada lyhennysvapaita kuukausia
  • Sisältää kaikki remontin osat; kalusteet, kodinkoneet, tasot, altaan, hanan, valaisimet… Lisäksi Puustelli-rahoitukseen voi sisällyttää kaikki remonttiin sisältyvät asennus-, sähkö- ja putkityöt sekä materiaalit.
  • Ei pankkiasiointia, ei vakuuksia, takaajia tai etukäteissäästöjä
  • Korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää toimituksesta
  • Takaisinmaksutahdista päätät itse, maksuaika jopa 7 vuotta
  • Mahdollisuus kahteen vuosittain toistuvaan maksuvapaaseen kuukauteen
  • Voit maksaa Puustelli-rahoituksen pois milloin tahansa ilman lisäkuluja
  • Ei avaus- tai vuosimaksua

Hae rahoitusta