keittiömallistot

Keittiömallistot


Puustelli mahdollistaa asiakkailleen valintoja, joita edelläkävijänä voimme aina tarjota. Valittavissa on kaksi toisiaan tukevaa, mutta rakenteeltaan täysin erilaista mallistoa. Puustelli Original ja Puustelli Miinus mallistot ovat molemmat yksilöllisiä, premium- kokonaisuuksia. Ole hyvä!

Puustelli ei tyydy mihin tahansa kalusteratkaisuihin, vaan etsii intohimoisesti koko ajan uusia innovatiivisia materiaaleja ja kehittää tuotteisiinsa yhä ekologisempia valmistustapoja, joita moderni tuotantolaitoksemme mahdollistaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Puustelli on ollut ostetuin keittiö jo vuodesta 1983. Tämä ei liene sattumaa.

Puustelli on kehittänyt asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja aukottoman ALL Inclusive-palvelukonseptin, joka tekee keittiöremontista mahdollisimman helpon. Kouluttautuneet myyjämme tekevät kokonaissuunnitelman remonttikuluineen, että kaiken saa kerralla kuntoon tapetteja ja lattioita myöten, jos tarve vaatii. Puustelli-remontin hinta materiaaleineen on heti sopimuksen kättelyhetkellä selvillä. Kukkarolle sopiva kuukausimaksu vielä päätökseen ja siinä se. Me hoidamme loput.

Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi