Säilytyskalusteet

Puustelli-säilytyskalusteet


Puustelli-säilytyskalusteet voidaan sovittaa kotona sinne, missä säilytystilaa ja järjestystä kaivataan. Limittäin liukuvat ovet avautuvat kevyesti. Säilytyskalusteet valmistetaan mitat, materiaalit ja varusteet räätälöitynä eri käyttötarkoituksia varten. Kalusteet voidaan myös valita valmiiksi suunniteltuina kokonaisuuksina.

Puustelli-säilytyskalusteet

Puustelli-säilytyskalusteissa on monenlaisia vaihtoehtoja aina materiaaleista lähtien. Kalusteet voidaan varustella ja mitoittaa eri käyttötarkoitusten mukaan makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin, eteistiloihin jne. Valaistuksen huomioiminen kalusteen sisällä tuo käyttömukavuutta. 

Puustelli Original-säilytyskalusteet

Puustelli Original-säilytyskalusteet mahdollistavat tyylin ja tunnelman yksilöidysti, sillä runko- ja ovimateriaalit ovat pääsääntöisesti kalustemalliston mukaiset. Häkellyttävän kaunis FosbArt-ovien rouhea pinta lukuisine väreineen on uusintauutta. LegraBox-laatikot ovat Puustelli-kalusteissa vakiovarusteena. Komeromallisto sopii joustavan mitoituksensa ja materiaalivalintojensa myötä mainiosti myös keittiöön. 

Puustelli Roomy-säilytyskalusteet

Roomy-säilytyskalusteissa runkoleveydet ja korkeudet ovat kattavat. Liukuovien materiaalina on melamiini tai värillinen lasi. Ovien kehysmateriaalina on alumiini, joka on myös huomaamaton vedin. Laatikot ovat LegraBox-laatikoita ja muuhun varusteluun on paljon vaihtoehtoja.

Muut säilytysratkaisut

Puustelli tarjoaa myös liukuovikaapistojen täsmällisiä kokonaisratkaisuja, joiden mitat, sisältö ja materiaalit on suunniteltu etukäteen valmiiksi eri tarkoituksia varten. Valintakin on helpompaa, kun vaihtoehdot ovat valmiina.

Muut tilat
Kylpyhuoneet
Kylpyhuone

Puustelli-kylpyhuoneessa aamu alkaa mukavasti. Suihkun jälkeen peilikuvassa näyttäytyy heti pirteämpi minä. Kaapinoven avaus tai laatikkoon kurkistus piristää lisää, sillä kaikki on hyvässä järjestyksessä. Hammasharjat, purkit ja purnukat ovat heti nähtävillä ja helposti saatavilla. So Fresh!

Kodinhoitohuoneet
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneesta tulee kuin itsestään likapyykkien keräys-, lajittelu- ja pesupaikka sekä samalla toki puhtaiden vaatteiden jälkikäsittely-, silitys- ja mankelointipaikka. Kodinhoitohuone monine toimintoineen kaipaa huolellista suunnittelua, jotta toimivuus ja ergonomia toteutuvat myös siellä.

WoodX ruokailuryhmä
Ruokailuryhmät

Tyylikäs keittiökokonaisuus syntyy lukemattomista yksityiskohdista. Samat kestävät materiaalit eri tuotteissa löytävät Puustelli-keittiössä toisensa ja yhdistävät tilan harmoniseksi ja hurmaavaksi tilakokonaisuudeksi ilman soraääniä. Ruokailuryhmät ovat tästä mainio esimerkki.

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi