Keittiön kaapin rungot

Keittiön kaapin rungot

Puustelli-kalusterungot suunnitellaan yksilöllisesti kutakin tarkoitusta varten ja samalla kalusteen tilankäyttö maksimoidaan. Valmistamme rungot myrkyttömästi puhtaimmista saatavilla olevista materiaaleista ja nauhoitamme ne kauttaaltaan. Kalusteemme eivät aiheuta sisäilmaongelmia kotiisi.

Kalusteidemme TailorMade-mitoitus avaa portit ergonomiaan ja tekee suunnittelusta vieläkin innostavampaa. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti, jotta pieninkin tila saadaan toimivaksi ja viihtyisäksi. Rungot ovat kalusteen selkäranka, jonka avulla ergonomia ja työskentelymukavuus voidaan toteuttaa. Ei siis ole sama, minkälainen mitoitus niissä on, ei myöskään se, mistä materiaalista ne on tehty.

Puustelli-kalusteiden suunnittelussa on huomioitu myös asennusvaihe. Jokaiselle integrointia tarvitsevalle kodinkoneelle räätälöidään oma kalusteensa. Kodinkoneiden riittävä ilmankierto varmistetaan  Puustelli-biokomposiittiritilän avulla. Myös allaskaappien putkitukset on huomioitu etukäteen mahdollisimman tarkkaan. Näin kalusteisiin ei tarvitse tehdä työstöjä, jotka hidastaisivat myös asennusta. Lopputuloskin on siisti.

Puustellin runkomateriaalit sävyineen inspiroivat sisustamaan koko kotia. Tutut melamiinirungot ovat saaneet rinnalleen muitakin vaihtoehtoja. Voit valita kotisi kalusteisiin upeat viilurungot hienostuneine petsisävyineen, näyttävät Fosb-avorungot upeine maalisävyineen sekä hopeanhohtoisine helmiäisväreineen toteutettuna. Sokerina pohjalla ovat tietysti innovatiiviset biorungot ihan sellaisenaan käytettäväksi tai muunneltuna lasikehyksin ja viilusivuin. Tutustu materiaaleihin.