Keittiön välitila

Keittiön välitila


Puustelli-keittiön suunnittelupöydällä on aina koko tilakokonaisuus. Ylä- ja alakaappien välitilassa oleva taustalevy on näyttävällä paikalla. Materiaali- ja värivalinta vaikuttavat kokonaisuuteen. Myös tasomateriaali on hyvä suunnitella samassa yhteydessä. Sanonta ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, pitää tässäkin paikkansa.

Puustelli-keittiöiden välitilan materiaaliksi on useita vaihtoehtoja. Nopeasti asennettavat ja tarkkaan mitoitetut taustalevyt voivat olla lasia, keramiikkaa, kvartsia, graniittia, melamiini- tai laminaattipintaisia sekä eri puulajien lakattuina ja värillisinä viilupintoina käyttökohteesta riippuen. Samoja materiaaleja voidaan käyttää myös seinäpintana, kalusteiden päätylevyinä ja saarekkeen taustassa.

Keittiön välitilaan voidaan myös lisätä toimivuutta monien lisävarusteiden avulla. Reelingit ja niiden erilaiset siirreltävät varusteet ovat käyttökelpoinen lisä.

Välitilan valaistukseen on monia vaihtoehtoja, joissa on usein myös valon voimakkuuden säätö. Välitilavalaisin on yleensä integroitu yläkaapin alapohjaan.