Puhtaasti M1-luokassa

Puhdas sisäilma - terveydelle tärkeää


Puustellin materiaali- ja tuotevalikko on kalustealan laajin. Uusia testattavia materiaaleja ja niistä tehtyjä tuotteita tulee koko ajan lisää. Sisäilman puhtautta määritellään kolmella eri tasolla. Rakennustietosäätiö on luokitellut tuotteemme, joista lähes sata prosenttia kuuluu parhaaseen M1-sisäilmaluokkaan.

Päästöjä testataan kammiotestauksella, josta selviää tuotteesta haihtuvat yhdisteet ja niiden pitoisuudet: orgaaniset haihtuvat yhdisteet VOC/TVOC, ammoniakki ja formaldehydi. Lisäksi M1-luokitusta varten tehdään vielä aistinvarainen arviointi, jolla varmistetaan, ettei tuotteesta erity huoneilmaan hengitysteitä ärsyttäviä hajuja.

Puustelli-asennuksen yhteydessä käytettävien pintamateriaalien sekä niiden kiinnitys- ja pintakäsittelyaineiden valinnoissa on mahdollisuus valita M1-vaihtoehdot.

Harjavalta-laatu on jo käsite.

Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista. Myrkytön tuotantomme varmistaa, että Puustelli-kalusteita on turvallista valmistaa, niitä on turvallista käyttää ja tuotteiden elinkaaren päättyessä ne voi myös hävittää turvallisesti.

Puustelli on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja ja Puustelli Suomen ostetuin* keittiömerkki jo vuodesta 1983 alkaen. Tämä ei liene sattumaa. Me tarjoamme asiakkaillemme valtakunnan parhaimmat tuotteet ja parasta palvelua. * Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimukset 1983-2019