Puustelli haluaa tuoda mittatilaustyönä tehdyn keittiön osaksi suomalaisten arkea. Kun keittiö on asennettu ammattitaidolla, sen yksikään nurkka ei repsota.

Tyylikäs iltapuku roikkuu henkarissa ja kutsuu sovittamaan. Näyteikkunalla taitavasti leikattu frakki muistuttaa suurista juhlista ja hetkistä arjen yläpuolella. Juhlista tärkeimmissä kaunis asu viimeistellään aina käsityönä. Lahkeet ommellaan oikeaan mittaan, olkaimet asetellaan harteille napakasti ja saumat sovitetaan millintarkasti. Sillä tavoin syntyy viimeistelty ja kaunis lopputulos.

Puustelli haluaa tuoda saman ylellisyyden – mittatilaustyönä tehdyn keittiön – osaksi suomalaisten arkea.

Kun keittiö on asennettu ammattitaidolla ja pohja- sekä viimeistelytyöt tehty tarkkuudella, yksikään keittiön saumakohta ei purista eikä hartialinja repsota. Tinkimättömästä ammattitaidosta kertoo myös asennustyön ammattilaisten oma suhtautuminen työhönsä:

- Keittiökalusteet ovat usein kodin arvokkaimpia kiintokalusteita. Siksi keittiön suunnittelun ja kalusteiden valmistuksen lisäksi asennustyön jäljellä on suuri merkitys. Me suhtaudumme kalusteisiimme kuten huonekalusuunnittelijat tärkeimpiin luomuksiinsa, sanoo Puustellin asennustoiminnan kehittäjä Sami Eskelinen.

- Uskon, että niin Arne Jacobsen kuin Ilmari Tapiovaarakin ovat halunneet suunnitelmilleen laadukkaan toteutuksen, jatkaa Eskelinen hymyillen.


Oikeat työvälineet ja työtavat vaikuttavat lopputulokseen

Kalusteasennukseen kuuluvat olennaisena osana puusepäntyöt. Työ on luonnollisesti millintarkkaa ja onnistumiseen tarvitaan vahvaa osaamista sekä oikeat työkalut.

Puustelli keittiö asentaja


Puustellin asentajat kouluttautuvat jatkuvasti oppiakseen uudet mekanismit, materiaalit ja työskentelymenetelmät.

- Asentajien osaamista ja tietotaitoa päivitetään jatkuvasti. Paitsi käytännön tietoa ja vinkkejä työskentelytavoista, koulutuksissa kerrotaan tuoteuutuuksista ja kodinkoneiden ominaisuuksista.

Puustelli-asentajien ammattitaitoon kuuluu lisäksi keittiön pintamateriaalien perinpohjainen tuntemus. Omaa osaamistaan asentajat jakavat myös keittiön omistajille lyhyessä käyttökoulutuksessa keittiön luovutuksen yhteydessä. Asentajat opastavat keittiön uutta omistajaa oikeaoppisiin huolto- ja hoito- toimenpiteisiin. Oikeanlaisella hoidolla pinnat säilyvät kauniina koko keittiön elinkaaren ajan.

- Keittiöt uudistuvat nyt ennennäkemättömällä vauhdilla!

Keittiö on lisäksi yhä teknisempi, joten asennustyössä on otettava huomioon myös lakisääteiset velvollisuudet erityisesti LVIS-asennuksissa.

- Puustelli-asentaja aikatauluttaa LVIS-työt osaksi remonttisuunnitelmaa ja pitää huolen siitä, että oikeat ammattilaiset ovat paikalla oikealla hetkellä. 

Asennustyössä on huomioitava kodin rakenteissa mahdollisesti kulkevat johdot ja putket. Seinän takaa on löydettävä koolaukset, ja on tunnettava kiinnitysmateriaalit, jotta ne kestävät keittiön kuorman.


Remontti, joka pysyy aikataulussa

Puustelli antaa omien asentajiensa tekemälle kalusteasennustyölle poikkeuksellisen kahden vuoden tehdastakuun. Kalusteiden toimivuustakuu on 10 vuotta ja mekanismeilla takuu jopa 30 vuotta.

Onnistunut asennustyö onnistuu myös aikataulujen näkökulmasta.

Puustellin kokonaisprosessi on tarkkaan mietitty eli lupaukset ovat toteutettavissa. Se tarkoittaa sitä, että jouluksi suunniteltu keittiöremontti on jouluna valmis.

 

Puustelli tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaidon ja suunnitteluavun aina ideoinnista remonttityön viimeistelyyn saakka. Tiesitkö, että myös keittiöremontin työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kutsu Puustellin keittiösuunnittelija tekemään maksuton suunnitelma keittiösi toimivuuden lisäämiseksi ja ilmeen uudistamiseksi. Saat samalla tietää paljonko juuri Sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika TÄSTÄ

 

 

keittiosuunnittelija-kotiin-suunnittelukaynti-puustelli