Puustellin keittiökalusteet valmistetaan Suomessa, Harjavallan tehtailla. Puusepän ammattitaitoa ja perinteitä sekä modernia teknologiaa hyödyntäen tehdas on valmistanut keittiöitä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.

Laadun takeena on kotimaassa tehty työ. Lupauksena siitä Puustelli-kalusteille on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki jo yli 20 vuotta sitten. 

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Puustelli-tuotteiden kotimaisuusaste on tuntuvasti tätä korkeampi, jopa 85 prosenttia. 

Puustelli-keittiöstä haaveileville tai sellaisen jo hankkineille kotimaisuus voi olla merkittävä asia kahdesta syystä: 

1. Lähellä tehty 

Olipa kyse remontoinnista tai rakentamisesta, uuden keittiön hankinta on merkittävä päätös. Päätös, jossa yhdistyy suunnittelutyö, käytännöllisyys, design ja asennustyö. Asiakkaana sitä haluaa tietää, miten prosessi etenee; koska kalusteet ovat valmiit, milloin ne toimitetaan ja miten asennustyöt sujuvat. Kun keittiö valmistetaan Suomessa, asiakas pysyy kaiken aikaa ajan tasalla. Itse asiassa keittiön matka Puustellin tehtailta kotiisi on yhtä lyhyt kuin kotimaisen mansikan matka viljelijän pellolta perheen aamupalapöytään.

2. Työtä ja osaamista Suomeen

Tänä vuonna lähes 10 000 suomalaista perhettä saa kotiinsa uuden Puustelli-keittiön. Vaikka hankinnan taustalla on aina perheen yksilölliset tarpeet, Puustelli-keittiö on panos myös yhteiseen hyvään:

Jokainen Puustelli-keittiö tuo nimittäin työtä Suomeen.

Puustelli-keittiökalusteet ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton Osta työtä Suomeen -kampanjassa. Teemapäivä on omiaan muistuttamaan kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä sekä kotimaisten tuotteiden ja palveluiden valinnan vaikutuksista.

- Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja, kertoo kampanjan projektipäällikkö Merja Mantila Suomalaisen Työn Liitosta.

Me Puustellilla haluamme olla mukana edistämässä suomalaista työllisyyttä sekä suomalaisen työn tärkeyttä.

Kotimainen Puustelli-keittiö onkin useasti asiakkaan arvojen mukaan tehty valinta.