Puu on uusiutuva luonnonvara ja ekologinen materiaalivalinta. Massiivipuusta valmistettu keittiön työtaso on pitkäikäinen, korjattavissa oleva ja helposti huollettava. Puulla on ilmiömäinen kyky varastoida itseensä hiiltä, jota se varastoi koko ikänsä. Elinkaarensa päättyessä puutaso, voidaan hävittää polttamalla, jolloin hiili palautuu takaisin ilmakehään. Käytämme vain PEFC-ja FSC-sertifioitujen metsien puulajeja. Tämä varmistaa sen, että metsät voivat hyvin ja uudelleen kasvatuksesta huolehditaan.

Wood-puutasot

Wood-puutasojen puukuvio jatkuu luonnollisena koko tason mitalta. Wood-taso voidaan öljytä tai lakata. Tason saa myös puuvalmiina, mutta tuote kaipaa pintakäsittelyn ennen käyttöönottoa. Puustellin jokainen massiivipuutaso eri puulajeineen ja pintakäsittelyineen kuuluu parhaaseen sisäilmaluokkaan M1.

BlockWood-puutasot

BlockWood-puutasot valmistetaan pienemmistä paloista, jotka erottuvat toisistaan selvästi. Palapuutaso voidaan öljytä, lakata tai petsata ja reunaa voidaan myös muotoilla. Tason saa myös puuvalmiina, mutta tuote kaipaa pintakäsittelyn ennen käyttöönottoa. Puustellin jokainen massiivitaso puulajeineen ja pintakäsittelyineen kuuluu parhaaseen sisäilmaluokkaan M1.