Puustelli saareke keittiö

Keittiökalusteet
Kuopio

PUUSTELLI Kuopio

Leväsentie 2
Kauppakeskus Herman
70700
Kuopio
Suomi
010 277 7318
[email protected] Katso sijainti kartalla

Aukioloajat

Ma - Pe10:00 - 16:00
Halutessasi suunnitteluajan muulloin kuin aukioloaikoina, ota yhteys myyjään.

Ammattitaitoinen maksuton keittiösuunnittelu ja kokonaispalvelu.

Suunnittelemme juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden, ja saat tietää uuden keittiösi kokonaishinnan töineen ja tarvikkeineen. Keittiön lisäksi saat meiltä myös kodin muiden tilojen kalusteratkaisut.

Toteutamme remonttisi takuutyönä Avaimet käteen -periaatteella tai haluamassasi laajuudessa. Sinä päätät!

Myymälässämme myös Miinus-mallisto

Puustelli Kuopio keittiögalleriassa

Oli mielessäsi sitten keittiöremontti tai uuden kodin keittiön ja muiden kiintokalusteiden hankinta, löydät meiltä kaikki saman katon alta. Kodin kiintokalusteiden lisäksi saat meiltä kodinkoneet, altaat, hanat ja muut oheistuotteet. Suunnittelu- ja mittauspalvelumme on luonnollisesti maksuton.
Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat remontti- ja asennustyöt. Teemme sisustussuunnitelman ja haluttaessa toimitamme myös pintamateriaalit. Laadimme yksilöllisen suunnitelman asiakkaan toiveiden ja projektin vaatimusten mukaisesti.

Kuopion Puustellissa sinua palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Monialainen tiimimme koostuu keittiömyyjien lisäksi valtuutetuista keittiöasentajista, joilla on vuosien kokemus erilaisista remonttikohteista aina kalusteasennuksesta koko asunnon täysremonttiin. Asentajiemme työlle annamme  aina takuun.

Palvelemme kalustamiseen liittyvissä asioissa koko Kuopion talousalueella. Toimialueeseemme kuuluvat myös mm. Siilinjärvi, Tuusniemi, Leppävirta, Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto.

Tule pistäytymään myymälässä kauppakeskus Hermanissa Kuopion Leväsellä tai ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika suoraan myyjälle! Myymälässämme on esillä erilaisia keittiöratkaisuja; pääset tutustumaan keittiösaarekkeisiin, kodinkoneisiin sekä satoihin keittiömateriaaleihin, kuten ovi- ja tasomalleihin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tutustu henkilökuntaamme

Jari Katainen

Jari Katainen

Puustelli-yrittäjä
+358 400 850 529

Lue lisää
Lauri Peltola

Lauri Peltola

Suunnittelu / Myynti
+358 50 597 1847

Lue lisää
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi