Niinipuunkaari_Tampere_84

Keittiökalusteet
Lohja

PUUSTELLI Lohja

Suurlohjankatu 20
08100
Lohja
Suomi
010 277 7321
[email protected] Katso sijainti kartalla

Aukioloajat

Ma - Pe10:00 - 16:00
Muulloin sopimuksen mukaan.

Ammattitaitoinen maksuton keittiösuunnittelu ja kokonaispalvelu.

Suunnittelemme juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden, ja saat tietää uuden keittiösi kokonaishinnan töineen ja tarvikkeineen. Keittiön lisäksi saat meiltä myös kodin muiden tilojen kalusteratkaisut.

Toteutamme remonttisi takuutyönä Avaimet käteen -periaatteella tai haluamassasi laajuudessa. Sinä päätät!

Myymälässämme myös Miinus-mallisto

Puustelli Lohja keittiögalleriassa

Keittiö on suuri hankinta ja haluammekin, että Puustelli-keittiön toteutus on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta heti alusta alkaen.

Lohjan Puustelli on tehnyt keittiöremontteja jo vuodesta 1988. Puustelli on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan ja palveluistaan. Ammattitaitoinen suunnittelijamme toteuttaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden. Myös asentajamme ovat koulutettuja ja annamme heidän tekemälleen työlle aina kahden vuoden takuun. 
Kauttamme saat tilattua korkealuokkaiset kalusteet. Saat ne halutessasi asennettuina, mutta voimme toteuttaa myös kotisi koko remontin “avaimet käteen” -periaatteella. Aivan kuten haluat!

Tervetuloa myymälämme keittiönäyttelyyn, jossa pääset tutustumaan mallikeittiöihimme. Tule katsomaan miltä eri tuotteet, kuten keittiökaapit, tasot, ovet tai vaikkapa keittiösaareke, näyttävät keittiömiljöössä. Myymälämme sijaitsee Lohjan keskustassa. Myymään edessä on parkkipaikkoja.

Toimimme pääsääntöisesti Lohjan, Nummelan, Vihdin, Karkkilan sekä Siuntion alueella, mutta myös tarvittaessa missä sinä haluat. 

Toimintamme luotettavuus ja laatu on huomioitu jo usean vuoden ajan Suomen vahvimmat sertifikaatilla. Koulutetuille suunnittelijoillemme keittiöiden suunnittelu on arkipäivää, joten olet asiakkaana taitavissa käsissä. 

Tervetuloa myymälään tai ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti, niin toteutamme unelmiesi remontin!

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tutustu henkilökuntaamme

Teemu Heiskanen

Teemu Heiskanen

Puustelli-yrittäjä
+358 40 565 4149

Lue lisää
Merja Uusihonko

Merja Uusihonko

Sihteeri
+358 46 850 4850

Lue lisää
Luottamuksesi arvoista palvelua
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi