Puusteli saareke keittiö

Keittiökalusteet
Seinäjoki

PUUSTELLI Seinäjoki

Rengastie 2
60120
Seinäjoki
Suomi
010 277 7333
[email protected] Katso sijainti kartalla

Aukioloajat

Ma - To10:00 - 17:00
Pe10:00 - 15:00
Muulloin sopimuksen mukaan.

Erikoisaukioloajat:

15.8.2024Suljettu
16.8.2024Suljettu

Ammattitaitoinen maksuton keittiösuunnittelu ja kokonaispalvelu.

Suunnittelemme juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden, ja saat tietää uuden keittiösi kokonaishinnan töineen ja tarvikkeineen. Keittiön lisäksi saat meiltä myös kodin muiden tilojen kalusteratkaisut.

Toteutamme remonttisi takuutyönä Avaimet käteen -periaatteella tai haluamassasi laajuudessa. Sinä päätät!

Myymälässämme myös Miinus-mallisto

Puustelli Seinäjoki keittiögalleriassa

Seinäjoen Puustelli-myymälä on palvellut keittiöremontti- ja uudisrakennusasiakkaita jo lähes 25 vuotta. Olemme toteuttaneet tuhansia täydellisiä keittiöremontteja sekä satoja uudisrakennusten keittiö- ja kalustesuunnitelmia asiakkaiden toiveiden mukaan Seinäjoen talousalueella sekä lähimaakunnissa kuten Nurmo, Ilmajoki, Ylistaro, Kurikka, Kauhajoki, Lapua, Kauhava, Alavus, Ähtäri ja Kuortane.

Myymälämme ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta palvelee sinua kaikissa keittiösuunnitteluun liittyvissä asioissa. Suunnittelutapaamisessa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tilan mahdollistamat ratkaisut sekä asiakkaan toiveet esim. keittiösaarekkeesta, aamiaiskaapista tai muista erityisratkaisuista. 

Toteutamme keittiöremonttisi toiveidesi mukaan tekemällä joko keittiökalusteiden perusasennuksen tai vaihtoehtoisesti täydellisen keittiöremontin avaimet käteen -ratkaisuna. Täydellisessä keittiöremontissa on kokonaishinnoittelussa huomioitu keittiökalusteiden asennuksen lisäksi myös tarvittavat keittiön purku-, tasoitus- sekä pohjatyöt, sähkö- ja putkityöt sekä remontissa tarvittavat tarvikkeet. Näin tiedät tarkalleen, mitä keittiöremonttisi tulee maksamaan. Asentajillamme on vuosien kokemus hyvinkin erilaisista keittiöremonttikohteista ja heidän tekemälleen työlle saa aina takuun. 

Myymälästämme löydät Puustellin laajan tuotevalikoiman. Esillä on kaikki tarvitsemasi, kuten ovimateriaalit, tasot, välitilamateriaalit, kodinkoneet, altaat, hanat, välitilavalaistukset sekä pistorasiat. Meiltä saat kaiken yhdellä toimituksella sekä laskulla. 

Seinäjoen Puustelli palvelee asiakkaitaan osoitteessa Rengastie 2. Myymälän pihasta löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. 

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun, on sitten kyseessä vanhan keittiön remontointi tai uuden kodin rakentaminen.

Autamme sinua mielellämme parhaan keittiösuunnitelman sekä keittiöremontin toteuttamisessa.

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tutustu henkilökuntaamme

Sami Kivelä

Sami Kivelä

Puustelli-yrittäjä
+358 50 056 9477

Lue lisää
Rauno Raparanta

Rauno Raparanta

Suunnittelu / Myynti
+358 50 384 5160

Lue lisää
Mari Tasanko

Mari Tasanko

Suunnittelu / Myynti
+358 50 384 5280

Lue lisää
Luottamuksesi arvoista palvelua
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi