Suunnittelupalvelu

Palvelut


Keittiöremontti sujuu kaikkein joustavimmin, kun sen jokainen työvaihe on ammattilaisen käsissä. Puustelli-myyjät ovat keittiösuunnittelun ammattilaisia, joilla on lisäksi kokonaisvaltaisen keittiöremontin opinnot takataskussaan. He pitävät langat käsissään koko projektin ajan.

Me Puustellissa mahdollistamme elämäsi helpoimman keittiöremontin. Tarjoamamme kokonaisvaltainen palvelukonsepti suunnittelusta asennukseen, remontointiin ja loppusiivoukseen on toimialalla laajuudessaan ainutlaatuinen.

Avaimet käteen keittiöremontti
Maksuton ideointi- ja suunnittelupalaveri, Puustelli
Maksuton ideointi- ja suunnittelutapaaminen

Uuden keittiön suunnittelu aloitetaan yhteisellä suunnittelutapaamisella. Asiakkaana voit kertoa keittiösuunnittelijalle, mikä nykyisessä keittiössäsi on ollut erityisen hyvää ja toimivaa sekä tietysti millaisia parannuksia toivot uuteen keittiöön.

Trendit tulevat ja menevät, mutta asiantunteva keittiösuunnittelija osaa kertoa sinulle, kuinka yhdistetään trendit ja ajattomuus.

 

Mittaus, Puustelli palvelut
Mittaus

Meillä Puustellissa keittiösuunnittelija ottaa mittavastuun. Hän siis vastaa siitä, että uuden keittiön kaikki kalusteet, tasot, kodinkoneet ja oheistuotteet sopivat niille tarkoitetuille paikoille. Hän tarkistaa myös ovien, ikkunoiden ja mahdollisten kotelointien sijainnit. Varsinaisten kalustemittojen lisäksi hän kartoittaa myös monia teknisiä yksityiskohtia, kuten sähkö- ja vesipisteiden sijainnit, ilmanvaihtojärjestelmän sekä kantavat seinärakenteet.

Suunnitelma uudesta keittiöstä
Suunnitelma uudesta keittiöstä

Yhteisten tapaamisten pohjalta keittiösuunnittelija laatii uudesta keittiöstä visuaalisen 3D-suunnitelman. Hän myös laskee tarkasti paljonko uusi keittiö remontteineen tulee maksamaan ja kertoo keittiöremontin keston. Materiaalivalinnat viimeistelevät suunnitelman uudesta keittiöstä.

Digitaaliset palvelut
Digitaaliset palvelut

Me Puustellilla haluamme panostaa siihen, että kanssamme asioiminen olisi mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Olemme kehittäneet käyttöösi erilaisia digitaalisia palveluita, jotta pystyisimme palvelemaan sinua ajasta ja paikasta riippumatta parhaalla mahdollisella tavalla.

Puustelli-rahoitus
Puustelli-rahoitus

Rahoitus kuuluu olennaisena osana keittiösuunnittelijan sinulle tarjoamaan palveluun. Rahoituksen avulla Sinun on mahdollisuus toteuttaa suuretkin keittiöunelmat haluamallasi kuukausimaksulla. Puustellin asiakkaista noin puolet toteuttaa keittiöremontin rahoituksella.

Remontti_Rauma_2015-4227_coll
Vanhan keittiön purku

Vanhan keittiön purkaminen ja uuden keittiön asentaminen ovat tärkeä osa Puustelli-palvelua.

Ensimmäinen työvaihe on remontoitavan kohteen ja kulkuväylien suojaus. Sen jälkeen vanha keittiö puretaan ja toimitetaan lajittelukeskukseen kierrätettäväksi.

Puustelli-kalusteiden valmistus – Made in Harjavalta
Kalusteiden valmistus – Made In Harjavalta

Kalustealan huippua edustava tehtaamme sijaitsee Harjavallassa samalla tontilla, johon emoyhtiön ensimmäinen tiili muurattiin jo 100 vuotta sitten. Laatu on ollut meille Puustellissa aina kunnia-asia, ja siitä meidät myös tunnetaan. Laatu näkyy pitkäikäisissä ja kestävissä tuotteissamme, jotka valmistetaan korkealuokkaisista ja luotettavista lähteistä olevista materiaaleista, ympäristöä kunnioittaen.

2022_keittiötoimitus_Harjavalta
Yksi toimitus – moninkertainen hyöty

Kun uudet keittiökalusteesi ovat valmistuneet tehtaallamme, ilmoitamme Sinulle tarkan toimituspäivän. Keittiökalustetoimitus ja siihen liittyvät koneet ja varusteet kannetaan sisälle asti, eikä Sinun tarvitse olla kantoapuna. Puustelli-toimitus on aina kuljetusvakuutettu.

2022_keittiöasennus_Harjavalta-1569_coll
Kalusteasennus ja keittiön käyttöönotto

Sertifioitu kalusteasentaja työskentelee kodissasi ammattilaisen ottein. Puustelli-asentajan tekemälle työlle myönnetään kahden vuoden tehdastakuu. Kalusteasentajalla on hallussaan alan viimeisimmät tiedot ja ammattikäyttöön tarkoitetut työkalut, jolloin lopputuloksesta tulee viimeistelty ja huoliteltu.

Kun keittiö on valmis, on loppusiivouksen ja työn hyväksymisen aika. Samalla asentajamme antaa Sinulle keittiökalusteiden sekä kodinkoneiden käyttöön liittyvän käyttöopastuksen.

Onnistunut lopputulos, keittiöremontti, Puustelli palvelut
Onnistunut lopputulos

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia, siksi emme tingi tuotteidemme emmekä palveluidemme laadusta.

Asiakkaidemme tyytyväisyyttä keittiösuunnittelijamme ja kalusteasentajamme työhön mitataan jatkuvasti NPS-tutkimusmenetelmällä. Vuodesta toiseen he ylittävät asiakkaidensa odotukset ja asiakkaat suosittelevatkin heitä ystävilleen ja lähipiirilleen.

Puustelli takuut, palvelut
Takuu kalusteille

Puustelli-tuotteiden toimivuustakuu on jopa 10 vuotta. Tuotekohtaiset mekanismeille myönnetyt takuut ovat parhaimmillaan 30 vuotta. Tuotteissa, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet yms. takuuaika on minimissään 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme.

Huolto ja kunnossapito
Huolto- ja kunnossapito

Puustelli-kalusteet ovat kestävän kehityksen tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään nimenomaan käyttöä ja aikaa. Haluamme kuitenkin palvella Sinua myös keittiöhankinnan jälkeen, esim. silikonien vaihdossa, saranoiden säädössä tai vaikkapa tason öljyämisessä. Jokaisella Puustelli-asiakkaalla on mahdollisuus hankkia nämä lisäpalvelut itselleen.