Keittiöremontin tiedetään kohottavan asunnon rahallista arvoa. Laaja yhdysvaltalaisselvitys toteaa, että keittiöremontin todellinen arvo syntyy lopulta sen aiheuttamasta ilosta kodin asukkaille.

Muistatko aikaa, kun puhuttiin kotoilusta? Vuonna 2017 syntynyt trendi sai ihmiset arvostamaan kotona vietettyä aikaa. Vuosi 2020 teki kotoilusta välttämättömyyden. Läpi maapallon pyyhkäissyt tartuntatauti lisäsi tutkitusti suomalaisten etätyöskentelyä ja kotona oloa.

Tällä hetkellä Suomessa tehdään eniten etätöitä koko Euroopassa. Ylen Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan yli miljoona suomalaista on siirtynyt etätöihin. Puolet kyselyyn vastanneista kertoo haluavansa ja pystyvänsä jatkamaan etätyöskentelyä jatkossakin joko kokonaan tai ainakin osittain.

Kotimme muuttuivat siis hetkessä kaiken olemassaolomme ja tekemisemme keskipisteeksi. Siinä missä aiemmin kotona levättiin ja palauduttiin, kotien on nyt vastattava uusiin tarpeisiin. Oma ja yksityinen tila muuttui palaverihuoneeksi, koululuokaksi sekä illallisravintolaksi, jonne astuivat etäyhteyksien kautta myös kollegat ja koulukaverit. Kotona vietetty aika on ymmärrettävästi herättänyt suomalaisten halun remontoida ja panostaa kotiinsa.

Suomalaiset luottavat Puustelliin 

Kotimainen keittiökalusteita valmistava Puustelli auttoi noin 10 000 suomalaista perhettä parantamaan kotinsa viihtyisyyttä. Keittiökalusteita valmistettiin viime vuonna Harjavallassa siis ennennäkemättömällä tahdilla. Lopputuloksena Puustelli-asiakkaiden asuinmukavuus kasvoi ja uusi keittiö tuli keskeiseksi osaksi kotia ja arjen elämää. 

Harkittu ja hillitty ilme syntyi useimmin mattapintaisesta valkoisesta, mustasta tai cashmeren sävyksi kutsutusta värimaailmasta. Aiempaa useampi remontoija halusi keittiökalusteidensa olevan aitoa puuta. 

Viime vuonna puuovien myynti kasvoi kuluttajakaupassa yhdeksän prosenttia. Puuovien valmistus on Puustellin ydinosaamista ja on ollut sitä jo vuosikymmenten ajan. Kaikki Puustellissa valmistetut ovet on M1-luokiteltu.

Keittiöremontin arvo

Vaikka keittiöremontin arvo nähdään toki euroissa, laaja yhdysvaltalaisselvitys (Remodeling Impact Report 2019) toteaa, että keittiöremontin todellinen arvo kuitenkin syntyy lopulta sen aiheuttamasta ilosta kodin asukkaille.

Ilo kodin remonteista on suurimmillaan juuri keittiöremontoijilla. 

Epävarmuuden keskellä meille kirkastuu usein se, mikä omassa elämässä on merkityksellisintä; perhe, ystävät ja koti, joka kokoaa läheiset yhteen. Ja kuten vanha sanonta kuuluu, keittiö on kodin sydän.

Siksi keittiöön on lupa panostaa, siellä elämän kuuluukin maistua parhaimmalta.

Puustelli tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaidon ja suunnitteluavun aina ideoinnista remonttityön viimeistelyyn saakka. Tiesitkö, että myös keittiöremontin työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kutsu Puustellin keittiösuunnittelija tekemään maksuton suunnitelma keittiösi toimivuuden lisäämiseksi ja ilmeen uudistamiseksi. Saat samalla tietää paljonko juuri Sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika TÄSTÄ

 

 

keittiosuunnittelija-kotiin-suunnittelukaynti-puustelli