Mökillä vietetään nyt paljon aikaa – 
Näkyy remonteissa, sanoo paikallinen asiantuntija

Etätyö on lisännyt vapaa-ajan asunnoilla vietettyä aikaa. Työpaikka on siellä missä kannettava tietokone – siis yhä useammin kakkoskodissa. Moni mökki remontoidaankin nyt vastaamaan uusia tarpeita, kertoo remonttiasiantuntija Piia Aho. Kuusamon Puustellin kauppias on palvellut seudulla jo yli kymmenen vuoden ajan.

Remontti etänä

Sähköpostiin kilahtaa kuvia ja videoita: Mökkiremontti etenee suunnitellusti. Näin Piia Aho raportoi viikoittain. Tiedonkulku on erityisen tärkeää silloin, jos huvilan asukas on satojen kilometrien päässä. ”Silloin me olemme asiakkaan silmät ja korvat”, hän kertoo.

Kun ei itse voi olla paikalla, on avaimet käteen -remonttipalvelu helppo ja luotettava ratkaisu. Onnistunut remontti koostuu huolellisesta suunnittelusta, lupa-asioista, materiaalihankinnoista sekä laadukkaasti tehdystä työstä. Yhtiössä remontoidaan kaikkia kodin tiloja ja rakennetaan myös uutta. ”Olemme alueen ainoa toimija, jolla on näin kokonaisvaltainen konsepti.” 

Kestävyyttä ja laatua

Aho siirtyi johtamaan remonttiyhtiötä ja Puustellin myymälää alun perin Rukan ravintolamaailmasta. Sieltä on peräisin ajatus, että keittiön tulee olla toimiva ja helppokäyttöinen. 

Mökin sisustuksessa suositaan luonnonmateriaaleja ja poimitaan värimaailma ympäröivästä luonnosta. Arvokkaassa ympäristössä vastuulliset ja ekologiset valinnat korostuvat. Aho muistuttaa, että kestävyys on taloudellisesti kannattavaa, sillä hyvin tehty, laadukas remontti kestää kymmeniä vuosia. Puustellin mekanismeilla on jopa 30 vuoden takuu. 

Kokonaispalvelulla tyytyväisimmät asiakkaat

Kun remontti on osaavissa käsissä ja tieto kulkee, projekti toteutuu aikataulussa ja remontin hinta pysyy hallinnassa. Arvioinneissa on huomattu, että avaimet käteen -remonttipalvelulla on erityisen tyytyväiset asiakkaat. 

Kuusamon Puustellilla mittarit näyttävät toistuvasti huippulukemia. ”Pyrimme aina täyttämään odotukset ja kauhean mielellämme myös ylitämme ne”, Piia Aho hymyilee. 

Suosituksista päätellen odotukset ylittyvät usein.